Models Own 3 In 1 Base & Topcoat & Gloss.

In de Beetlejuice collectie set die ik een tijdje terug bij de officiële models own site gekocht had zat ook deze 3 in 1 base en topcoat (en gloss). Omdat ik deze in een set kocht kostte hij wat minder dan normaal maar voor een prijs van 5 britse ponden raad ik hem toch aan. Het is niet voor niets sinds kort mijn favoriete base en topcoat!

5 pond (zo’n €6,00) is opzich redelijk veel geld voor een simpele base of topcoat maar OMG, serieus OMG; wat is deze fijn en super longlasting!

Het uiterlijk van het flesje is fijn, ligt goed in de hand en is herkenbaar voor het merk models own. Het kwastje vind ik trouwens ook erg fijn en lakt mooi egaal en niet steperig. De lak zelf lijkt een blauwige gloed te hebben, net alsof deze een soort whitening goedje bevat om je nagels witter te maken. Hier merk ik zelf overigens niet erg veel van als ik deze base/topcoat gebruik (het valt mij in ieder geval niet op!).

De base en topcoat droogt ook erg snel en blijft super lang ongechipped zitten. Zelfs als ik een big ass afwas heb staan doen! Ook beschermd deze base en topcoat mijn nagels tegen verkleuren, echt een pluspunt als nagellak addict!

Al met al, I’m hooked!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Models Own 3 In 1 Base & Topcoat & Gloss.”

  1. Jaaa door de Beetlejuice collectie heb ik die ook leren kennen en inderdaad, erg erg fijn! Zou ‘m zo weer kopen denk ik! (Als dat hier in Nederland iets gemakkelijker was. En ik niet zo verknocht was aan Seche Vite ;))

    1. haha ja, ik vind het echt jammer dat er hier niet gewoon een winkel of nederlandse webshop is die ze voor een mooi prijsje verkopen XD

  2. Is de nagellak die je draagt Welcome to Roosywood van Catrice, of lijkt dat alleen maar zo? ;p

    1. ik geloof wel dat dat die van Catrice was ja :3 ik wissel vaak van nagellak in een week dus soms vergeet ik wel eens wat ik een week eerder op m’n nagels had XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//