Essence Quattro Eyeshadow: 01 XOXO.

Toen ik een tijdje terug in het Kruidvat was zag ik dat de uitverkoopbakken goed gevuld waren met alle producten die uit het vaste assortiment gingen. Zo zat er ook dit quattro oogschaduwpaletje tussen die ik voor maar €1 meenam om uit te testen. Ik geloof dat zulke paletjes normaal zo’n €3 kostten dus opzich was die ene euro een koopje.

DSC_2466 copy DSC_2467 copy XOXO is een paletje waarmee je een mooie paarse smokey look kunt maken. Het paletje bevat een metallic achtige creme kleur die perfect is als highlighter, een metallic zilveren kleur die je met alles kunt combineren, een medium shimmery paarse tint voor over het bewegend ooglid en een donkere charkle/grijze tint die een fijn shimmertje bevat om de look intenser mee te maken.

DSC_2468 copy

De pigmentatie is van alle kleuren wel okay, niet spectaculair goed maar voor de prijs zeker niet slecht. Alleen de donkergrijze tint is een beetje hard waardoor er weinig kleur vanaf komt. Deze kleur moet je dus echt op je ooglid patten om een goede diepe tint te krijgen. De swatches op de foto hebben elk 2 veegjes voor een wat betere pigmentatie.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Essence Quattro Eyeshadow: 01 XOXO.”

  1. Jammer dat de donkerste kleur niet zo heel goed uit de verf komt, de andere kleuren zien er goed uit! Voor 1 euro, niet bepaald verkeerd haha.

  2. bij ons in het filliaal waren er ook veel spullen in de uitverkoop, ik had mooi een aantal catrice lakken gekocht!
    Maar verder een mooi palletje hoor! Haha

  3. Hier in Amsterdam, bij mij, ben ik haast geen uitverkoop producten tegen gekomen, echt jammer, was van plan om enkele lakjes te scoren.
    Leuke aankoop voor 1 euro.

  4. Heerlijk altijd, die koopjesbakken!
    Ik heb deze geloof ik ook nog ergens liggen, ben geen groot fan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//