Sans Soucis Perfect Lips Lipstick 12 Red Rose.

Ik had laatst via facebook een awesome lipstick gewonnen bij Vera en stond echt te trappelen om ‘m uit te proberen. Ik had al zoveel goeds over deze lipsticks gehoord dat ik erg hoge verwachtingen had. En eigenlijk zijn mijn verwachtingen allemaal uitgekomen.

DSC_2547 copy Als eerste de tint, Red Rose. De naam zegt al genoeg want het is een gorgeous klassieke rode tint die prachtig staat bij bleke huidjes zoals ik. De lipstick is lekker creamy en droogt de lippen niet uit. Wel staint de lipstick mijn lippen een beetje maar dat heb ik eigenlijk altijd met felle rode tinten als deze. De lipstick blijft aardig lang zitten, zeker wanneer je deze een paar keer met een tissue hebt gehapt bij het aanbrengen. Echt een  3 gangen diner overleefd hij niet helemaal, maar de kleur blijft goed lang zitten en kan best wel wat hebben.

sans soucis 12 red rose femketjeDe lipstick zit in een mooie en nette zwarte huls en je krijgt 4 gram product per lipstick. Best veel waar je ook lang mee doet. Ook zit er een heerlijke geur aan de lipstick die me doet denken aan vroeger, toen mijn moeder nog vaak lipstick droeg. Deze ruikt precies als de hare toendertijd! De prijs voor een lipstick als deze is €15, niet super budget maar ik vind ‘m wel het geld waard. Als je nog op zoek bent naar een goede langhoudende rode lipstick en ben je niet on a budget, dan raad ik je deze lipstick aan.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Sans Soucis Perfect Lips Lipstick 12 Red Rose.”

  1. Ziet er heel mooi uit. En dat de houdbaarheid vrij goed is, is ook een pluspunt. Toch vind ik 15 euro redelijk veel geld voor een lipstick

  2. Hi!
    Ten eerste, superleuke website! En wauw, wat een prachtige kleur lippenstift! Hij staat je heel mooi!

    Xoxo Bente

  3. Mooie opvallende kleur! Ziet er goed uit :) Heb ook een lipstick van dit merk in m’n stash. Nog niet gebruikt alleen. Ben benieuwd hoe die mij zal bevallen, dit klinkt iig veel belovend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//