Essence Parfum; Like A Walk In The Summer Rain.

Toen ik hoorde dat Essence met een eigen parfumlijn op de proppen kwam kon ik niet wachten om ze, zodra ze in de winkels waren, stuk voor stuk te besnuffelen. Eerlijk gezegd vond ik ze allemaal erg zoet en eigenlijk te zoet en zwaar voor mijn huidtype en smaak. Toch was er 1 geurtje die ik wel lekker vond en ik ben blij deze alsnog in de kleine variant van 10ml mee te hebben genomen.

Het gaat om Like A Walk In The Summer Rain en ruikt zoals doet vermoeden ook heerlijk fris alsof het aan het regenen is of net geregend heeft. De geur is bloemachtig en fris en heeft topnoten van o.a. citroen, sinaasappel, en cyclaam; Hartnoten van o.a. lelietje van dalen en fresia; Basisnoten van mos, cederhout en musk.

Naar mijn mening een lekker geurtje maar net als smaak kan geur erg persoonlijk zijn. Het luchtje blijft overigens ook best lang hangen en vervliegd niet erg snel, in ieder geval niet bij mij! De verstuiver op het flesje vind ik trouwens ook erg fijn, deze verspreid de geur erg goed. Het flesje zelf is van stevig glas, de dop van plastic. Door het kleinere formaat is dit het perfecte geurtje om mee te nemen op vakantie of om gewoon altijd in je tas te gooien als je een avondje de deur uit gaat.

De kleine variant van 10ml kost €2,99. De grotere flacons van 50ml kosten €6,99 per stuk. Let wel op want 2 van de in totaal 6 geuren zijn LE!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence Parfum; Like A Walk In The Summer Rain.”

  1. Mijn dochter heeft ze allemaal (van wie zou ze toch die verzameldrang hebben?! ;-)) en zelfs ik vind ze lekker ruiken.

  2. Ik heb dit luchtje geen eerlijke kans gegeven, toen ik like a new love wilde testen spoot ik deze perongelijk de verkeerde kant op, je raad het al midden in mijn gezicht. Met Like a new love onder je neus ruik je dit geurtje dus niet/niet goed. Waardoor ik hem heb laten staan.
    en tja, nu issie uitverkocht bij ons. Balen!
    Hij klinkt wel erg lekker!
    liefs.x

  3. Ik heb ze wel gezien, maar vond er maar één lekker. Ik ben met parfum heel lastig, want ik krijg er snel hoofdpijn van. Ik had ook gelezen dat ze niet lang blijven hangen, dus ik kocht ze niet. Nu zeg jij dat hij wel goed blijft hangen, dus nu wil ik er ook één, haha.

  4. Like A Walk In The Summer Rain vind ik zelf erg lekker. Maar helaas verkopen ze bij alle Kruidvat bij me in de buurt geen grote variant hiervan =( En daar baal ik echt van! Want het is echt een heerlijk geurtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//