Get To Know Femketje; Juni 2012

Ola lieve lezers!

De maand juni is echt voorbij gevlogen voor mijn gevoel!

Er is altijd wel wat te vieren op m’n werk :3

Timmi <3

Roy werd deze maand alweer 25! Voici de amazing taart die mijn pleeg-schoonvader gemaakt had.

Deze maand was voor mij ombre nagels maand. Heb geloof ik wel een stuk of 7 verschillende designs op m’n nagels gemaakt ^^

Ik ben eigenlijk nooit vrij op zaterdagen maar deze maand had ik toevallig 1 vrije zaterdag waarop Roy en ik samen zijn gaan lunchen :3

Voor de derde keer aangemeld voor de Miss Gosh wedstrijd. Het is trouwens een foto geworden zonder de rhinestones maar dit was mijn eerste ‘ontwerp/idee’.

Mijn nieuwe liefdes voor een habbekrats :D

Deze maand was eigenlijk best een ongeluksmaand. Eerst ging van de week de startmoter stuk en toen we donderdag in Amsterdam waren voor mijn LINDA. shoot stopte de accu van de auto er mee >.<  We zijn maar per direct lid van de ANWB geworden want we kwamen anders niet meer thuis.

Een super wazige en onscherpe foto die Roy maakte. De (trouwens erg fijne) fotograaf bekeek de foto’s van de shoot direct toen ik klaar was :3 Er zaten heel wat mooie tussen al zeg ik het zelf ^^ Ik had een super strakke broek en corset aan met een stoer fel blauw sportjasje.

De 1 na laatste dag van juni nog eventjes met Tjappi op de bank verder gekeken naar alle Gilmore Girls afleveringen met de goodiebox die ik donderdag na de shoot mee kreeg. Een doos vol koekjes en chocolaatjes wel te verstaan!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Get To Know Femketje; Juni 2012”

  1. leuk weer,
    & mijn moeder was gister jarig en toen hadden we dezelfde taart als de bovenste foto. Van de HEMA, haha.

  2. Leuke foto’s =D Lunch ziet er erg lekker uit en je make up voor de Miss Gosh wedstrijd is echt heel mooi =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//