Essence Nude Glam Polishes 01 t/m 04.

Essence, Essence, Essence…. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor het op de markt brengen van deze awesome, super duper budget en gorgeous mooie nude lakjes. Elke keer als ik 1 van deze lakjes draag krijg ik alleen maar complimentjes en vragen over welke lak het is, waar je het kunt kopen etc. etc… De lakjes kosten trouwens maar €1,29 per stuk en bevatten 5ml lak per potje.

Als eerste 01; Cotton Candy, een lakje wat ik niet heel erg vaak draag omdat ik liever voor wat fellere kleuren ga maar zeker in de lente is dit geen verkeerd nude lakje. Lekker licht dus erg goed geschikt voor de lichte huidjes onder ons (zoals ik XD) maar de dekking is wat minder. Het is ook echt een meer natuurlijk sheer lakje wat prachtig is met 2 laagjes. Wil je echt een full coverage kleur dan heb je echt een laagje of 3 a 4 nodig.

02 Iced Strawberry Cream is een shimmery peachy roze tint, lekker romantisch en geschikt voor elke gelegenheid. Ook deze lak vind ik meer een natuurlijk sheer lakje zoals 01 Cotton Candy maar is opzich ook goed op te bouwen voor een wat betere en egale dekking. Het lakje is al mooi met 2 laagjes maar voor een betere dekking zou ik voor 3 laagjes gaan. Dit lakje kan overigens soms wel ietsjes streperig lakken door de finish maar het is niet al te opvallend.

03 Cookies & Cream is een licht bruin gekleurde lak met fijne goudkleurige shimmer in. Ook deze lak is wat sheer en vind ik eigenlijk stukken mooier als deze wat egaler dekkend is gelakt. Hiervoor heb je weer 3 laagjes nodig maar het wat langere wachten tot de lak droog is vind ik niet erg. Het lakje is het zeker waard en de lichte shimmer maakt het een unieke nude lak.

Als laatste in dit artikel 04 Iced Latte. Eerlijk gezegd is dit mijn all time favourite lakje van de in totaal 7 nude glam lakjes. De dekking is zeker niet sheer en met 2 laagjes zit de kleur al mooi egaal en dekkend op je nagels. De kleur zelf heeft een licht roze creamy tint, geen shimmer dus en staat prachtig bij een lichte huidskleur. Bij een wat donkerdere huidskleur weet ik niet of deze echt mooi staat, het maakt je huid dan misschien wat washed out en bijna ‘dood’ qua kleur. Zelf vind ik deze echt super mooi en vliegen de complimentjes rond mijn oren als ik het draag!

(swatch foto’s gemaakt met mijn super ingekorte nagels atm! ^^)

Tot zover de eerste 4 lakjes gereviewed. Volgende week komt deel 2 online met de lakjes 05 Toffee To Go, 06 Hazelnut Creampie en 07 Café Olé.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Nude Glam Polishes 01 t/m 04.”

  1. Ik vind het schattige lakjes! Ik heb er ook een aantal! Ik moet zeggen dat ik je ingekorte nagels wel heel netjes vind staan hoor!

  2. Ik vind je nagels mooier zo.
    Het ziet er verzorgder uit en netter uit.
    Ik zou het niet te lang doen zoals je het eerst had

  3. Ik heb daar ook een paar lakjes van, ik vind ze echt heel mooi! Terwijl ik nude lakjes eerst helemaal niks vond =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//