Spam Je Blog!

Ola lieve lezers!

Omdat ik i.v.m. drukte van school, werk, stage, afstuderen en het hele gedoe rondom de buikpijn van Roy (waar we trouwens nog steeds geen oorzaak voor hebben gevonden) geen tweede review artikel online heb kunnen zetten, even dit spam je blog artikel.

Om toch ook aandacht te geven aan blogs die ik zelf al volg maar ook om nieuwe blogs bekend te maken voor mijzelf en alle lezers van femketje.nl is dit de kans om jouw blog te promoten, maakt niet uit hoe groot of klein het is! Elke blog waar tijd en moeite in is gestoken is het waard om bekeken te worden :3

Laat een berichtje achter met je link en een korte uitleg over je blog, hoe lang blog je al etc. etc. vertel wat je wilt en have fun!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Mijn blog bestaat sinds 1 maart 2012. Dat is dus nog niet zo lang. Bij mijn blog kom je vooral artikels over beauty en lifestyle tegen met een persoonlijke invulling. :) Ik sta voor positiviteit en ik wil dat ook uitstralen op mijn blog! Ik zou het leuk vinden al je een kijkje neemt.

  http://www.VictoryVanilla.wordpress.com

 2. Wat liefff van je, je leest mijn blog al hihi, maar ik zal het hier ook nog even neerzetten.
  Ik ben Marielle en heb sinds 1 April `12 ( nee geen grapje) een dagelijkse Nagelblog.
  Swatches, reviews, Nail art, weetjes ect zie je op http://www.NailpolishHeaven voorbij komen.
  Ik hoop jullie daar terug te zien :-)

  ps Femke, ik wist dit niet maar mijn dochter is al vanaf jou begin een Huge Fan van je :-)

 3. My plek op die web is zoals de naam het als zeg mijn eigen plekje op het world wide web. het is een blog waar zowel beauty als gewone lifestyle zaken op komen te staan. De blog bestaat reeds een jaar maar ik ben er wel even een periode tussenuit geweest. Recentelijk heb ik mij een nieuwe camera gekocht waardoor ik weer helemaal zin heb in het bloggen nu alles ook mooi afgewerkt is met kwaliteitsvolle foto’s.
  http://myplekopdieweb.blogspot.com

 4. Heey
  ik heb nog geen bezoekers maar post al een paar maanden berichten!
  Ik schrijf over beauty!
  MIjn blog heet http://www.beauty2love.blogspot.com
  Kom is kijken! :) En laat een comment achter. En als je mijn blog leuk vind vertel het dan aan andere!
  Femketje nog veel beterschap met je vriend enzo kleef met je mee!

  xxx tara

 5. Mijn naam is Mayara Esther en ik heb een blog genaamd Strawberry wih Sugar. Mijn blog bestaat snds 28 December 2011. En daar schrijf ik over verzorging tips, fashion en lifestyle! Eigenlijk schrijf ik over alles, het is maar wat ik in mijnhoofd heb op die moment. Neem eens een kijkje.

  http://www.strawberrywithsugar.nl

  Liefs, Mayara Esther

 6. Elke blog waar tijd en moeite in is gestoken is het waard om bekeken te worden <— Mooi gesproken! En wat vervelend dat jullie nog steeds niet weten wat er precies aan de hand is.

  Ik blog sinds 2010 op http://www.glim.org vrijwel dagelijks over beauty en daarnaast over persoonlijke en creatieve onderwerpen.

 7. Wat lief dat je ons die kans hier geeft! Min blog is http://www.thebeautybuffer.nl, en daar vind je allerlei (persoonlijke) artikelen over beauty, fashion en lifestyle! :) Reviews, fotoverslagen, how-to’s en ook meer persoonlijke artikelen zoals een fotodagboek en kijkjes in mijn stash en huis/leven! :) Er is op dit moment ook een super leuke winactie van het merk Balm Balm! Zeker meedoen dus ;)

 8. Mijn blog is: http://www.beautifulcherries.nl ik blog nog net geen jaar, maar heb sinds november een eigen domein, sinds die tijd probeer ik elke dag te posten over van alles dat te maken heeft met beauty of andere interessante dingen. Heb een korte break gehad waardoor er nu pas om de dag wat online komt te staan :)

 9. justmyfascinations.blogspot.com is mijn plekje op het web waar ik mijn interesses met de buitenwereld kan delen :) Ik schrijf over mijn interesses, makeupjes, fotografie, fashion en lifestyle komen allemaal aan bod :) Neem gerust een kijkje!
  Liefs,
  xxx

 10. Ik denk wel dat je mijn blog al kent ;) maar niet te min wil ik even spammen. Sinds maart 2011 blog ik op muffinsattiffanys.blogspot.com. Ik schrijf voornamelijk over beauty, maar af en toe ook over persoonlijke dingen of gewoon over andere zaken die ik leuk vind. Iedereen is welkom :D

 11. Hoi Femke,

  Ik wilde even niet spammen, maar ik wilde je laten weten dat ik in februari ook in het ziekenhuis ben opgenomen met verdenking van een blinde darmontsteking. Ze hebben bij mij een kijkoperatie gedaan en hij was dus niet ontstoken. Ik had een virusinfectie. Dit is niet te bestrijden met antibiotica of iets dergelijks, maar moet je gewoon uitzieken. Misschien is dit wat Roy ook heeft? In ieder geval veel sterkte nog met alles!

  Groetjes Ester

 12. Ik kom ook nog eventjes spammen, al ken je onze blog al, misschien jouw bezoekers nog niet.
  http://a1001addictions.wordpress.com is een blog welke gerund wordt door 2 meiden met een lichtelijke verslaving aan nagellak.
  Hier vind je dan ook vooral veel nagellak swatches en nailarts terug, afgewisseld met een review of een ander persoonlijk artikel.

 13. Wat leuk zeg !
  Op mijn blog vind je vanalles !
  Ik zou het erg leuk vinden als je even zou komen kijken !
  dailychoicebot.blogspot.com

 14. Ik heb alle blogs toegevoegd in Bloglovin, ben benieuwd!

  Mijn blog heet nogeentjedan.wordpress.com

  Er staan o.a. boekrecensies op, mediatips, recepten, reports van evenementen, reisverslagen, zo nu en dan een column en verhalen over dingen die ik tegenkom in m’n werk als sportverslaggever. Jup, van alles dus. Het onderwerp Mode en Beauty komt terug in mijn persoonlijke fotoblog die wekelijks verschijnt en soms post ik een shoplog.

 15. Ik blog pas sinds afgelopen maandag, maar ik vind het echt ontzettend leuk om te doen. Ik besteed er ook veel tijd aan en doe mijn best om het mijn lezers naar hun zin te maken. In mijn blog heb ik het over van alles, de ene keer make-up, andere keer fotografie. Ik heb het gewoon over de dingen die ik leuk vind, maar ideeën voor artikelen zijn altijd welkom! Hopelijk kom je een keertje kijken op mijn blog :)

  xx irientjuhh
  http://www.irientjuhh.webnode.nl

 16. Hallo iedereen!
  Ik kom van uit Spanje en mijn Nederlands is niet zo goed dus… ik ga even in het engels te schrijven =P

  I have recently started a little business project that wants to bring the world of make up to every girl (and guy) who is fascinated by this art but has little to no resources. I am presently offering a crash course that can be done privately at home too. Everything is explained in detail on my website http://www.makeup101.nl ;) It is still a young website but I’m planning on blogging on it too!

  I love following your blog because you use really affordable brands, which not a lot of make up “gurus”do… I can’t imagine spending 30€ on foundations and other stuff x.x My budget is REALLY limited so… Thanks for giving us this opportunity to share our websites and blogs with the community! =D

  Sorry dat ik heb alles in engels gezegt, maar nederlands is echt moelijk hoor… x.x
  Groetjes en dank je voor alles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//