Essence – No Make-up Look Nailpolish.

DSC_1908Ik hou er van om zo nu en dan een groot KV filiaal binnen te lopen en lekker een half uurtje rond te huppelen langs alle mooie make-up schappen. Zo was ik laatst in een groot filiaal in Middelburg waar ik o.a. deze 3 lakjes mee nam uit het (vernieuwde?) grote Essence schap.

Het gaat om 3 tinten van de No Make-up Look nagellak collectie, welke je nagels een super natuurlijke en no make-up look zou moeten geven, alsof je helemaal geen producten gebruikt ;) Benieuwd naar mijn mening en swatches, lees dan snel verder!

DSC_1911Oh yeshh people, mijn bijna naked nails zijn te zien nu ;D Uniek moment!

De eerste lak is 01 Powdery Rose. Deze is erg licht en denk ik wel het meest geschikt voor mijn nagels om ze net wat op te lichten qua kleur.

DSC_191302 Powdery Beige is net iets donkerder dan de vorige maar nog steeds erg licht en nude.

DSC_191503 Powdery Nude is denk ik de meest natuurlijke van alle drie, deze maakt de nagels alleen wat matter en niet lichter dan dat ze zijn. Als je echt super verkleurde nagels hebt zou ik deze niet aanraden maar eerder voor een lichtere optie gaan.

De lakjes zijn dus nude, en dat zie je zeker wel terug in de swatches. Elke swatch heeft 2 laagjes en de lakjes zijn echt alles behalve dekkend. Wel lichten de eerste 2 je nagels wat op qua kleur, wat een voordeel is als je net als ik eigenlijk altijd nagellak draagt en er soms wel eens wat verkleuring voor kan komen. De lakjes hebben een semi matte finish, niet compleet matte maar net zoals de dop al zegt een poederig effect. Opzich vrij natuurlijk maar toch vind ik een glansje op de nagels net wat natuurlijker staan om 1 of andere reden.

De lakjes zijn prima, drogen snel en geven een mooi natuurlijk en verzorgd effect. Ze kosten €1,89 per stuk en zijn ideaal voor een complete no make-up look ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Essence – No Make-up Look Nailpolish.”

  1. Ze lijken erg op elkaar, maar toch vind ik nummer 03 het aller mooiste. Hij is net wat rozer en dat vind ik heel erg leuk voor de lente.

    1. Ik moet zeggen dat ik vaker kleurtjes zal dragen die dekkend zijn, maar voor een simpele natuurlijke look is dit wel goed te doen :)

  2. Ik had om de een of andere reden verwacht dat ze dekkend zouden zijn, maar toch niet. Hmm, nee, van dit soort nagellak hou ik eigenlijk helemaal niet. Geef mij maar opvallende kleuren en glitters!:)

    1. Haha ik begrijp je twijfels! Het is wel erg nude, gewoon alsof je niks op je nagels heb en ze matte zijn van zichzelf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//