Essence Mono 39 Ultra Violet.

Een tijdje geleden alweer kocht ik deze mono (samen met nog een andere waar later een review over komt) bij de Kruidvat bij mij in de buurt. Ik had er niet erg hoge verwachtingen van qua pigmentatie etc. maar deze mono heeft me zeker weten wel weten te verassen!
Ten eerste vind ik de verpakkingen van deze mono’s altijd wel fijn, handig open te maken en er zit in elke mono zo’n 2.5 gram, aardig veel gezien de prijs. Op de verpakking staat ook dat deze mono een shimmery effect zou moeten hebben maar naar mijn mening neigt dit meer naar een metallic finish.

De pigmentatie is, zoals ik al eerder zei, echt verassend goed. Je hebt dus maar weinig product nodig per keer en ook blend de oogschaduw erg fijn met andere kleuren. De oogschaduw zelf is wel aardig zacht en ietwat brokkelig, pas dus op met fallout!
Zeker weten een fijne mono in een lief lila/violet kleurtje die me maar €1,59 gekost heeft.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Mono 39 Ultra Violet.”

  1. klinkt als een fijne oogschaduw!
    de ene mono van essence is goed en de andere juist weer slecht

  2. Die pigmentatie had ik ook echt niet verwacht! Misschien toch maar weer eens een keertje naar Kruidvat ;) (alsof ik daar nog niet vaak genoeg kom)

  3. mooi kleurtje :)
    vind het van essence nogal jammer dat de kwaliteit echt per product heel veel verschild…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//