Essence Ballerina Backstage 05 Grand-Plié In Black.

Afgelopen maandag had ik ‘m dan eindelijk; dit super stunning lakje van de nieuwe LE van Essence. Angela, van http://ang1ee.blogspot.com/ (collega en medeblogger) was zondag naar Rotterdam geweest en was zo lief om voor mij 2 van de LE lakjes mee te nemen, waaronder deze zwarte. 
Over het lakje zelf kan ik erg kort zijn; i’m addicted!
De kleur en de glitters er in zijn gewoonweg gorgeous en het lakje dekt ook nog eens aardig snel, je hebt maar 2 dunne laagjes nodig. De verpakking vind ik ook wel leuk, vooral de dop met de stukjes kant er op geprint vind ik erg toepasselijk. Het kwastje werkt wel fijn, totaal niet streperig.
Jammer genoeg is deze lak onderdeel van een LE, als deze LE uitverkocht is zal je de lak ook niet snel meer tegenkomen. Het lakje kost €1,79 voor 10ml lak (meer dan wat er normaal in essence nagellakpotjes zit!)
Al met al, ik ben er helemaal gelukkig mee en ik raad hem daarom ook zeker aan als je nog een speciaal lakje zoekt!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Ballerina Backstage 05 Grand-Plié In Black.”

  1. Deze heb ik ook, maar ik moet er nog heel erg aan wennen! Ik gebruik zelden donkere lakken laat staan zwart ;)

  2. heb hem ook is de enige lakje die ik van deze collectie gekocht heb vind hem ook mooi, hou normaal niet zo van zwart en donkere kleuren op me nagels maar door de glitters vind ik hem toch erg mooi

  3. ik vind het lakje niet heel bijzonder. Ik weet niet hoe het komt… Heb er een paar keer mee in mijn handen gestaan maar echt bijzonder vind ik hem niet. Maar hij staat wel mooi op je nagels vind ik! mooie lengte! Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//