GOSH 552 Yellow Bombay + 567 Metallic Green.

GOSH heeft een tijd geleden haar assortiment vernieuwd en daardoor waren er dus ook een aantal lakjes die de deur uit moesten waaronder deze 2.
552 Yellow Bombay heb ik deze zomer veel gebruikt als bijvoorbeeld een basiskleur voor konad nail art. Het is een lekker fris en fruitig zomers tintje die gewoon niet mocht missen in mijn stash. In het lakje zitten ietwat chunky glitters/shimmer en soms lakt het lakje een beetje streperig. Het lakje dekt in 3 laagjes maar droogt door de vele laagjes wel wat langzamer dan de gemiddelde lak.
567 Metallic Green is een lakje waar je echt van moet houden. Je vind het mooi of je vind het spuuglelijk. Ik vond hem mooi (dohh, anders had ik ‘m niet gekocht) maar het is niet een lakje die mooi staat voor  elke gelegenheid. Het lakje heeft een modder achtige groent tint en geeft inderdaad zoals de naam al zegt een metallic finish. Deze twee eigenschappen van de lak zorgen er voor dat het zeker weten een aparte kleur is. Apart maar wel mooi!
De kwastjes van beide lakjes zijn aardig smal, smaller dan dat ik gewend ben van bijvoorbeeld Catrice lakjes en daardoor was het voor mij ook wel even wennen toen ik deze voor het eerst gebruikte. Jammer genoeg gaan (of zijn) beide lakjes uit het assortiment maar als je geluk hebt zie je er misschien nog een aantal in de uitverkoopbakken liggen.
Normaal gesproken kostten deze lakjes €6,99 per stuk, maar ik had ze voor €3,50 kunnen scoren.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “GOSH 552 Yellow Bombay + 567 Metallic Green.”

  1. Ik heb yellow Bombay ook gekocht, ik vind het ook zo'n leuk zomers kleurtje. :)

  2. Leuke lakjes :) Een tijdje terug wilde ik de gele kleur kopen maar heb het niet gedaan. Eigenlijk weet ik niet of ik er spijt van heb dus nouja :P

  3. de gele vind ik heel mooi!
    bij de groene de kleur wel, maar metallic finishes zijn niet echt mijn smaak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//