Essence Midnight Masquerade – Polishes.

dsc_4673-essence-midnight-masqueradeIk heb dit keer niet de hele Essence LE collectie meegenomen, maar deze lakjes kon ik niet laten staan voor een prijsje van maar €1,89 per stuk.

dsc_4674-essence-midnight-masquerade

01 Meet Me Midnight is een donkere basis met daarin gorgeous blauwe shimmer. De lak dekt met 2 laagjes en is gewoonweg een stunner in mijn stash!

dsc_4683-essence-midnight-masquerade02 Black Cats Wanted is een lak die me op de nagels wel wat tegenviel. Het is een teal blauwe basiskleur met daarin paarse duochrome shimmer. Helaas komt die duochrome shimmer met geen mogelijkheid zo mooi op mijn nagels als dat ze in het flesje te zien zijn…… Wel dekt ook deze lak met 2 laagjes.

dsc_4675-essence-midnight-masquerade03 A Vampire Kissed My Neck is een oud rood/roze tint die een semi matte effect geeft. Deze lak had bij mij wel 3 laagjes nodig omdat mijn tips er doorheen bleven schijnen. Hij is los daarvan, wel erg pretty voor deze tijd van het jaar.

dsc_4679-essence-midnight-masquerade04 The Walking Red is naar mijn idee meer een paars bordeaux tint dan echt rood, maar los daar van wel erg pretty voor het najaar. Deze lak dekte ook met 2 a 3 laagjes maar droogt wel super snel. Again, een semi matte finish ;)

Op zich geen verkeerde collectie, vooral de blauwe en de laatste paarsige bordeaux lak vind ik erg pretty. Wel jammer is dat de paarse shimmery lak een heel stuk minder mooi over komt op de nagels, juist nu de duochrome shimmer zo mooi was in het flesje!


//Hi guys and dolls! I still wanted to review the 4 Essence LE polishes eventhough Halloween has passed already. I really like all polishes, they have a good coverage and the finishes are pretty. Especially the semi matte ones have a unique finish. The only thing I’m kind of bummed out about is the purple one with the duochrome shimmer. It looks amazing in the bottle but really flat on the nails. But, I’m not nagging because the polishes only cost €1,89! ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Essence Midnight Masquerade – Polishes.”

  1. Ik heb 02 Black Cats ook ik moet deze van de week maar eens proberen. De latex lakken heb ik ook maar die vind ik zelf niet zo mooi, pas na dat ik ze gekocht had zag ik dat ze een speciale finish hadden. Ik word zelf dit keer niet heel enthousiast van deze collectie. Je swatches vind ik erg mooi en duidelijk.

  2. Mooie lijn zeg! Jammer dat de roze lak niet zo goed dekt. Ik moet zeggen dat ik de matte lakjes zelf niet zo snel zou kopen, maar de glitterlak zou zo in mijn winkelmandje belanden!

  3. Wat een mooie lakken! Zelfs al is de paarse glitterlak wat minder mooi op de nagels dan in het flesje, toch zijn de twee glitterlakken mijn favoriet. Ik kon me ook niet inhouden en heb alle vier de lakken gekocht :)

  4. Mooie swatches! Ik heb er niks van gekocht. Ik vind de matte finish erg teleurstellend, wederom! Heb al vaker met Essence lakken een treurig gezicht gehad.

  5. Wat zijn het toch mooie kleurtjes! Ik heb van deze collectie alleen de 02 Black Cats Wanted gekocht en ik zag af en toe wel de paarse duochrome shimmer op mijn nagels :)
    In divers licht (daglicht/ lamplicht/ tl-licht) zag de lak er steeds anders uit :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//