Fashion – Chokers.

dsc_4693-chokerAls er iets is wat ik awesome vind wat betreft fashion, dan zijn het chokers wel. Daarom was ik ook super enthousiast toen ik een mailtje kreeg van Chokerz.nl met de vraag of ik er een aantal wilde uitproberen!

De eerste choker is een simpele maar pretty zwarte choker met een zwart kraal-bedeltje. Ik vind zulke altijd zo mooi en classy, en het geeft toch een speels effect door het bedeltje. Het enige wat ik altijd lastig vind is de maat van een standaard choker. Vaak zijn deze te groot en dat was ook het geval met bovenstaande choker. Gelukkig was het voor mij makkelijk op te lossen door een knoopje bij de sluiting te maken zodat hij was ingekort werd.

dsc_4699-choker

De 2e choker is er eentje van zwart kant, met bloemetjes design. Super cute en ook heel makkelijk draagbaar voor veel gelegenheden of gewoon elke dag. Deze was qua maat echt perfect. Nu moet ik zeggen dat ik een vrij smal nekje heb en chokers vaak moet inkorten, maar deze was precies mijn maat!

De chokers zien er goed uit en hebben een fijne sluiting welke niet op de huid krauwt. Kijk zeker even op de shop als je net als ik niet genoeg kan krijgen van de 90’s look die chokers geven.

Fun fact is dat dezelfde eigenaar van Chokerz.nl binnenkort ook een nieuwe webshop hebben voor slaapmaskers (slaapmasker.com) . Ik heb als extraatje daarom ook nog een slaapmasker opgestuurd gekregen. Dit kwam heel erg goed uit omdat ik binnenkort een lange vliegreis moet maken naar New York! Hij voelt stevig maar lekker zacht aan en houdt het licht erg goed tegen. Deze gaat goed van pas komen wanneer ik in het vliegtuig hang ;)

dsc_4703-slaapmasker


Hi guys and dolls! Today I wanted to talk about 2 cute chokers I got sent by Chokerz.nl. They are of great quality and one of them actually wasn’t too big for my neck :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Fashion – Chokers.”

 1. Ik ben er nog niet uit wat ik van chokers vind, geen idee hoe het bij mij staat haha. Ik vind je eerste choker vooral heel tof! Liefs

  1. Ik denk dat het heel goed kan werken of juist heel fout.. een lange nek is vaak wel handig :) Anders kan je nek nog korter lijken ^^

 2. Haha, wat een geinig slaapmasker. Toevallig heb ik vorige week ook iets geschreven over chokers. Heb ze ineens ook helemaal gevonden. Vond het eerst niks, maar ik snap de trend nu wel.

  1. Ik vind ze echt awesome :D Ze komen niet alleen uit de 90’s maar het is ook echt een 60’s thing volgens moeders XD

 3. Vroeger als klein meisje droeg ik ze altijd, nu heb ik het virus helaas nog niet te pakken! Maar wie weet komt het nog!

 4. Ik ben ook echt fan van chokers! Ik heb nu al een hele verzameling en het leukste is dat toen ik nog klein was dat ik niets anders droeg dan chokers.
  En nu is het terug “hip” :p

 5. Ik vind chokers zo leuk <3 alleen heb ik zelf niks anders dan de 90s tattoo chokers haha. Ik moet mijn collectie echt eens gaan uitbreiden!
  Dat slaapmasker ziet er trouwens grappig uit xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//