Essence Miami Roller Girl: Blush & 2 Polishes.

Zo’n kleine 2 weekjes geleden kreeg ik nog een super lief pakketje opgestuurd van Alexa omdat ik was afgestudeerd. Ik kreeg haar niet zo ver om te verklappen wat het was en toen ik het pakketje uitpakte slaakte ik letterlijk 3 keer een gil!

De Miami Roller Girl collectie is niet naar Nederland gekomen en daardoor had ik niets van de collectie kunnen scoren. Alexa was toevallig wel een dagje naar België geweest en had daar toen de ombre blush en twee super mooie lakjes voor mij gescoord als cadeau.

Als eerste de blush die de naam Dates On Skates heeft. Echt een juweeltje om te zien en in mijn stash te hebben aangezien ik gek ben op ombre producten. Het heeft een kleurverloop van oranje naar koraalroze. Je kunt hierdoor de blush op 4 manieren gebruiken, als oranje tint, roze/koraal tint, tussentint of alle kleuren door elkaar. Zelf ga ik graag voor de tussentint en blend ik deze goed uit. Deze blush is namelijk ontzettend goed gepigmenteerd en met mijn lichte huidje geeft dat al snel een clownseffect! Ook is het een grote blush en bevat het een grote pan met maar liefst 8 gram product. De prijs weet ik natuurlijk niet uit mijn hoofd omdat het een cadeautje was maar Essence kennende zal de prijs tussen de €2,50 en €3 liggen.

Dan de lakjes, die eigenlijk erg goed lijken te matchen met de kleuren die de blush bevat. 02 Miami P’ink is zoals de naam al doet vermoeden een mooie roze tint, echt zomers hot pink om precies te zijn. De lak dekt snel, met maar 2 laagjes zit je goed en ook de droogtijd is ideaal. De lak heeft een creamy/glossy finish wat ik zelf altijd wel erg mooi vind. De andere lak, 04 Miami Heat is een koninginnedag oranje creamy tint met eenzelfde soort finish, dekking en droogtijd als de roze lak. De potjes lijken qua formaat wel een beetje op de Catrice lakjes en ook deze bevatten maar liefst 10ml per potje. Ook weet ik de prijs van deze lakjes niet precies maar ik gok dat deze zo’n €1,79 per stuk hebben gekost.

Al met al, me likey! Ik ben nogsteeds super blij dat ik deze gekregen heb; thanks Alexa!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Essence Miami Roller Girl: Blush & 2 Polishes.”

  1. Wat leuk om zo verwend te worden ! De blush is echt een snoepie en de lakjes zijn ook harstikke leuk ;)

  2. Nogmaals graag gedaan! Ik ben allang blij dat je de cadeautjes leuk vond!
    Ik ben blij dat de lakjes zo goed dekken.

  3. Hele mooie producten en wat leuk dat je dit gekregen hebt. De blush en lakjes zijn heel erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//