Uit Het Assortiment: Catrice 630 Sing: Hey, Dirty- Lilah! & 860 Browno Mars.

Toen ik laatst, voordat ik mijn no-buy startte, in de Kruidvat stond was er nog nergens aangegeven welke lakjes uit het assortiment gingen en dus voor de helft van de normale prijs verkocht warden. Ik kwam er ook pas achter dat ik precies 2 van die lakjes mee had genomen toen ik bij de kassa stond af te rekenen *lucky!*.

Als eerste 630 Sing: Hey, Dirty-Lilah! is een semi lila/grijzige lichte lak met een creamy finish. Het lakje dekt lekker snel met 2 laagjes en heeft zoals we gewend zijn van Catrice ook een redelijk vlotte droogtijd. Zelf hou ik wel van zulke aparte kleurtjes in de herfst seizoen, niet al te opvallend maar ook zeker niet saai. Deze grijspaarse tint is makkelijk te combineren bij verschillende outfits en kleuren.

Het tweede lakje wat ik voor de helft van de prijs meenam was 860 Browno Mars. Dit was echt een lakje waar ik ontzettend lang mee in mijn handen heb gestaan en hem steeds niet meenam. Ik ben niet echt een bruine lakjes fan maar deze tint is zo ontzettend draagbaar en eigenlijk veel mooier op mijn nagels dan ik verwacht had. Het is een chocolade donkerbruine tint met daarin veel fijne zilverkleurige shimmer. Ook deze lak dekt lekker snel met maar 2 laagjes!

Hebben jullie nog Catrice producten in de uitverkoop gescoord of zijn jullie van plan alle nieuwe lakjes te scoren?

Let wel op; de lakjes in het vernieuwde Catrice assortiment zijn ietsjes duurder geworden dan ze eerst waren. Nu zijn ze €2,69 per stuk i.p.v. de €2,49 die ze eerst kostte. Alsnog lekker budget en betaalbaar en ik ben benieuwd of er met de prijsstijging ook iets veranderd is aan de textuur en kwaliteit van de lakjes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Uit Het Assortiment: Catrice 630 Sing: Hey, Dirty- Lilah! & 860 Browno Mars.”

  1. alle 2 hele mooie kleuren, jammer dat ze uit het assortiment zijn! Ik heb 2 nieuwe lakjes gekocht, It’s all i can blue en.. ben even de naam kwijt iets met cooper haha

  2. Die bruine is niet een lakje wat ik snel zou dragen maar die lila/grijzige vind ik prachtig :) Ik hoop dat ik die nog ergens in een kortingsbak kan vinden…

    1. Dat vond ik dus eerst ook met de bruine lak maar uiteindelijk is hij erg pretty door de shimmer die er in zit :D Daardoor is het niet een simpel saai bruin lakje :3 zeker niet als het zonlicht er op valt ^^

  3. Ik snap wel dat Catrice deze lakjes uit het assortiment heeft gehaald, het zijn niet echt ‘wauw’ kleuren of kleuren die veel mensen kopen. Mooi vind ik Browno Mars wel.

  4. het ijn niet helemaal mijn kleuren..
    vind dit soort kleuren altijd wle mooi als ik ze in het flesje zie, maar zodra ze op mijn nagels zitten eignelijk niet meer :P

  5. Ik vind het nog best wel leuke kleuren. Alleen zijn het geen kleuren die ik erg vaak zou gebruiken. Zelf heb ik geen lakjes gekocht uit het oude assortiment, maar wel andere producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//