Essence Metal Glam Highlighter.

Hoi, ik ben Femke en ik ben een highlight junky…

Ik MOEST en zou de highlighter meenemen en ik heb er totaal geen spijt van dat ik met deze highlighter mijn drang en liefde voor mooie shimmery poeders in stand heb gehouden. Eerder reviewde ik al de 4 lakjes en gouden topper uit deze Metal Glam TE, vandaag is het de beurt aan de pretty highlighter in de kleur 01 Gold Digger.

DSC_5404 copy DSC_5405 copy

De naam is weer leuk bedacht want de gehele collectie bestaat uit metallic finishes en kleuren. Zo is ook deze highlighter licht goud van kleur, bijna cream kleurig met een licht gouden shimmer. No worries, met deze highlighter zie je er niet uit als een chunky glitter discobal want de shimmer in deze highlighter is fijn qua structuur en mooi in de huid te blenden. Je zou de poeder zelfs nog als highlighter op de ogen, neus of op het midden van de lippen kunnen gebruiken voor een super feestelijke shiny look tijdens de kerstdagen of oud en nieuw. De pigmentatie is echt AMAZING!

DSC_5406 copy DSC_5407 copy

De highlighter is uit een limited collectie dus wees er snel bij als je deze nog voor het mooie prijsje van 2,99 wilt scoren! De highlighter bevat maar liefst 9gram dus is voor die lage prijs echt een mooie budget-deal.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Essence Metal Glam Highlighter.”

  1. Wauw, deze is inderdaad prachtig! Heerlijke prijs ook. Hier heb ik de Metal Glam collectie echter nog niet gespot.

  2. Ah ik wou hem ook halen maar er was er nog maar 1 en die was beschadigd, wat ik dan zelf wel erg jammer vind. ga er wel een keer voor terug! :)

  3. Pretty! Ik had hem ook in mijn handen maar vond de highlighter van de Twilight LE er al erg op lijken (die ik dus wel heb)!

    1. Ze lijken inderdaad wel een beetje op elkaar maar moet zeggen dat ik deze uit de Metal Glam collectie mooier vind :3 Blend net iets fijner dan die van de twilight LE ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//