Nieuwe Max Stripers!

Een tijdje terug hebben jullie ze al in een shoplog voorbij zien komen: 5 van de in totaal 6 nieuwe stripers sets van Max die je bij de action kunt scoren voor maar 1,39 per setje van 3 stripers. De vorige lading stripers had ik wel compleet gescoord, nu hopen dat ik het laatste setje nog ergens tegen kom om de sets compleet te maken!

DSC_5371 copy

De setjes die ik heb gescoord bevatten de volgende kleuren:
Neon Yellow – Black – Neon Pink.
Teal Green – Space Glitz – Purple Galaxy.
Fandango Pink – Pink Galaxy – Green Galaxy.
Mint Green – Silver Glitz – Pink Summer.
Neon Orange – Grey Galaxy – Blue Galaxy.

Ik moet zeggen dat ik deze kleuren wel erg gaaf vind, vooral de ‘galaxy’ kleuren zijn mooie metallic achtige shimmery tinten. Over het algemeen dekken de kleuren met 1 laagje over een witte en zwarte basis lak maar de glitter lakjes hebben wel een tweede laagje/streepje nodig. Ik vind stripers als deze ideaal om weg te geven aan beginnende nailart’ers of beauty lovers want ze zijn lekker handzaam, de kwastjes zijn super smal en werken gewoonweg fijn.

DSC_5372 copy

DSC_5373 copy

De potjes bevatten maar liefst 7ml lak *dat is een gemiddeld potje nagellak qua inhoud!*. Voor die 1,39 per set van 3 stripers zijn ze super betaalbaar en leuk om voor jezelf te scoren of als kerstcadeautje weg te geven.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Nieuwe Max Stripers!”

 1. De vorige keer heb ik ze overgeslagen en gek genoeg doe ik dat denk ik deze setjes ook weer laat liggen.
  Ik vind stripers toch eerlijk gezegd niet heel fijn…geef mij maar een klein penseeltje ;)
  XOXO esmee

 2. Het is ff wennen om nailart te zetten met die dunne kwastjes, maar vind het wel erg leuk. Deze lakjes zijn ook helemaal niet duur, zijn ze wel goed?

 3. Ik vind ze wel ideaal voor DIY’s eigenlijk. Ik heb er heel wat staan, voor je nagels vind ik ze ook gewoon prima;) Ik bedoel check dat prijsje;) Ik vind het een goede prijs/kwaliteitverhouding hoor. Leuk dat er weer nieuwe kleurtje bijgekomen zijn!

 4. Leuk! Heb er al een paar van de oudere setjes gehaald en was er erg tevreden over. Binnenkort ook maar wat nieuwe erbij aanschaffen :)

 5. Opzich ziet het pigment er prachtig uit, maar ze doen hun werk meestal niet en dat is jammer.
  Ik koop liever een kwastje als ik eerlijk ben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//