Essence Merry Berry – Polishes.

Omdat ik echt in love ben met deze collectie, ook nog even vlug het review artikel online van de 4 lakjes en de gouden topcoat. Benieuwd naar swatches en mijn ongezouten mening, lees dan snel verder!

DSC_0489

DSC_0495Als eerste 01 The Masked Ball, een mooie creamy en glossy donker paars. Echt van dat diepe royal purple waar ik van hou. De lak dekt met maar 1 laagje, maar 2 dunne laagjes drogen wat sneller ;)

DSC_0502Een stiekeme favoriet is deze gorgeous medium paarse met blauwige gloed. 02 Purple With Purpose is ook een snel dekker met 1 a 2 dunne laagjes. Mooie glossy finish ook en ik ben in love met die blauwe glow!

DSC_0504Mijn ultieme favoriet is deze: 03 Pink & Perfect. Een gorgeous creamy en ultra glossy paarsroze lak, geen shimmer of glitter nodig, gewoon perfect an sich! Ook deze dekt snel met 1 a 2 laagjes en is gewoon gorgeous.

DSC_0506De laatste kleur lak is 04 Red Rocks, welke ik niet zo rood vind als de naam je laat denken, maar een diepe roze tint is ook niet verkeerd. Deze lak dekt bijna goed met 2 laagjes, maar mijn tips kwamen er nog een beetje doorheen shinen. De lak is creamy en net zo glossy als de rest.

DSC_049801 I Love My Golden Pumps is de gouden flakie topcoat. Losse gouden stukjes zijn altijd mooi, en zeker met de feestdagen. Op bovenstaande foto heb ik maar 1 laagje van de topcoat aangebracht en hij is pretteeeehhh!

Ik ben echt super enthousiast over deze collectie! De lakjes kosten €1,99 per stuk en bevatten 8ml lak. Leuk om voor jezelf te scoren maar ook leuk om met kerst weg te geven aan een beauty lover.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “Essence Merry Berry – Polishes.”

 1. Ik vond ze zo op het oog niet zo bijzonder, maar op jouw nagels staat alles mooi! Hele mooie swatch foto’s!

 2. Ik heb Pink & Perfect in mijn bezit. Ik ga morgen denk ik eens even de tijd nemen om mijn nagels te lakken. Zo mooi als jij dat doet, gaat me vast niet lukken. Je hebt ze echt heel erg mooi gelakt.

 3. Eindelijk iemand die alle vijf op haar blog laat zien ;) ik heb de drie paarse in mijn bezit kunnen krijgen! Snel maar eens uitproberen want overal waar ik ze zie vind ik ze prachtig :)
  Liefs xxx

  1. Ik wist dat ze goed dekkend zouden zijn, dus ik kon niet anders dan mijn nagellak verslaving voeden toen ik ze zag staan :D

 4. Wat een super mooie flesjes! Zijn die doppen wel handig met lakken? Met sommige doppen kan ik namelijk totaal niet netjes lakken!

 5. Ik vind alleen de flesjes waar deze nagellak in zitten al super mooi! De kleuren zijn ook nog eens fantastisch, nummers 1 en 3 zijn mijn favorieten. x

 6. Zo mooi! Ik vind jouw nagels prachtig! Ik volg jouw blog al zo lang, en altijd vallen jouw nagels me weer op, erg gaaf! Liefs

 7. Wat zijn ze op jouw nagels mooi. Ik ben de collectie in de winkel voorbij gelopen. Ik ben sowieso geen fan van Essence maar deze collectie is mooi.

  1. Dankjewel! Het is met Essence altijd de vraag of het echt een budgettopper wordt of een massive fail. De laatste tijd is het gelukkig steeds vaker meer dat eerste ;)

 8. Ahhh Pink & Perfect is geweldig, net als de gouden topcoat! Leuk dat het flakies zijn in plaats van glitters. Love it!

 9. Wow! Ik had nog geen swatches gezien maar wat zien ze er goed uit zeg! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht.. Ik ga maar eens kijken of ik nog wat kan scoren haha, thanks :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//