Mijn Lucardi Swarovski Sieraden – (+WINACTIE!) GESLOTEN!!

Enige tijd geleden kreeg ik een ontzettend leuk mailtje of ik niet wat items wilde kiezen van de Swarovski lijn bij Lucardi. Natuurlijk zeg ik daar als sieraden lover geen nee tegen en ik koos 2 pretty subtiele armbandjes en een set mooie oorbellen uit.

DSC_0508

De armbanden die ik koos zijn 925 zilver, eentje met een blauw Swarovski kristal, de ander met 5 opaal witte kristalletjes. Deze kosten normaal gesproken 24,99 per stuk. Ik vind ze echt super cute en pretty om bij elkaar te dragen. Ik ben sowieso wel een blauw liefhebber, zeker omdat ik dit ook makkelijk kan combineren met mijn verplichte werk-outfit. De oorbellen zijn ook van 925 zilver en kosten ook 24,99. Ik heb gekozen voor een prachtige helder blauwe kleur van de Swarovski kristallen. Deze passen ook super mooi bij de 2 armbanden.

Alle 3 de items voelen kwalitatief goed aan, zeker niet goedkoop ogend of to the touch. Het fijne vind ik is dat ze makkelijk te combineren zijn, maar de armbandjes ook 3 verschillende maten hebben zodat iedereen ze kan dragen. Zelf zit mijn sluiting op het kleinste maatje, maar ik heb dan ook wel echt hele smalle polsjes. Ik ben echt blij met deze 3 sieraden, en heb ook mijn hele kerst outfit rondom deze sieraden gestyled! Benieuwd naar nog meer van het Lucardi Swarovski assortiment. neem dan eens hier een kijkje.

En dan nu voor de winactie: ik mag namelijk een pracht van een armband ter waarde van 39,99 euro weggeven aan 1 van mijn lieve lezers!

DSC_0513

Wat MOET je doen om kans te maken op deze gorgeous armband?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een Swarovski armband! Voor alle info http://tinyurl.com/jp7vprv ”
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deze actie loopt van 13 december t/m 27 december 2014. De actie is alleen open voor Nederlandse en Belgische dames (en heren). In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Mijn Lucardi Swarovski Sieraden – (+WINACTIE!) GESLOTEN!!”

 1. natuurlijk doe ik mee achter nicht.

  en ik volg je op facebook, instagram, youtube en twitter
  en als ik op twitter ben zal ik het RT

 2. Wauw wat een super mooie armband! Ik doe graag mee aan deze win actie. De kleur is echt super mooi, echt waar ik van hou. Ik volg je via bloglovin en heb dit artikel geliked. Ik volg je ook via instagram, Facebook en ik ben geabonneerd op je youtube kanaal.

  Liefs, Chantalle.

 3. Wat een prachtige sieraden! Ik weet dat mn moeder die armband echt geweldig zou vinden! En het zou een top cadeautje zijn voor de. Aangezien ze vanaf 6 januari zustertje moet spelen omdat ik dan geopereerd wordt en in de woonkamer in een bed kom. Mommy deserves it ^^ Ik volg al je extra’s ook en ga het tweeten!

 4. Super leuke actie.
  Ik doe graag mee en volg/like je oa op Bloglovin,Facebook, twitter (tweet verstuurd) & You Tube

 5. Ik koop eigenlijk nooit sieraden voor mezelf, maar vind de sieraden van Lucardi echt geweldig mooi. Het zou een superleuke verrassing voor mezelf zijn voor de kerst. Ik volg je op bloglovin en like dit bericht.

 6. Die is mooi!!! Supergoeie winactie! Ik heb alle stappen gedaan.
  (YT Tamara TS, Twitter @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul , Instagram paramara1982)

 7. Ontzettend leuke winactie! Ik denk dat er velen zijn die dit veel beter kunnen gebruiken als ik. Vandaar dat ik deze winactie even aan me voorbij laat gaan.

 8. Leuk!!! Ik doe zeker weten mee!!! =D Ik heb alle verplichte dingen en alle niet verplichte dingen ook gedaan!

 9. Mooi! Ook wat jij hebt uitgekozen is super! Ik doe graag mee en heb alles gedaan behalve fb

 10. Wat een mooie winactie en wat een mooie sieradenset. Deze sieraden lichten elke outfit naar een hoger level ! Met zo’n mooie sieraden zal ik zeker schitteren en stralen. Ik maak graag kans. Ik volg je op bloglovin, twitter en facebook. Bedankt voor de kans en een mooie sfeervolle feestmaand gewenst !

 11. Wat een super gave actie! Ik doe hier graag aan mee!☺️ Ik zou dit cadeau graag aan mijn oma cadeau willen geven met de feestdagen, na wat tegenslagen (opa en hond overleden in 2015) verdiend zij dit! Natuurlijk omdat oma’s altijd de allerliefste zijn, maar ook voor een beetje steun en om haar te laten weten dat ik aan haar denk! Ik heb de bloglovin app op mn tel gezet om jou te volgen, je fb en instagram geliked. Nu stop ik met dit bericht en ga ik hard duimen… 👍🏽👍🏽👍🏽✨🍀

 12. Wauw, prachtig! En wat fijn dat het ook voor smalle polsjes is, die ken ik namelijk.. Doe graag mee :)!

 13. Wat een mooie winactie, ik doe graag mee!
  Ik volg femketje.nl via bloglovin en likede het artikel.
  Op twitter heb ik je een vriendschapsverzoek gestuurd en heb de gevraagde zin al getweet.
  En op FB like ik je al heel lang.
  Fijne jaarwisseling en groeten, Grete Karina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//