Essence Me & My Ice Cream Baked Eyeshadows.

Deze hele nieuwe LE van Essence trok me in eerste instantie erg aan, zo erg zelfs dat ik eerst de complete collective wilde scoren. Totdat ik hoorde dat de blush geen poeder maar cream was, de highlight pareltjes niet zo super waren en de lakjes slecht dekte. Toch wilde ik graag deze drie baked oogschaduws meenemen, want ja, je bent een make-up addict of je bent het niet. Daarnaast vind ik deze oogschaduws super multifunctioneel en kun je ze op nog veel meer plaatsen van je gezicht gebruiken dan alleen je ogen.

DSC_4249 copyAls eerste 01 Cone Head: een gemarmerde oogschaduw met lila, goudcaramel en een beetje off white. De oogschaduw bevat een prachtige fijne shimmer en is prachtig over het gehele ooglid of als highlight in de binnenste ooghoek. 02 Icylicious is een meer peachy tint met een rozepeachy en licht goudbruinige kleuren. Deze ziet er qua kleur echt super zacht uit en is gorgeous als highlight op de jukbeenderen. De laatste 03 Always In My Mint is zoals de naam al doet verklappen een minty tint met mintgroen en lichtroze kleuren. Ook deze is perfect als gezichtshighlight maar ook gewoon heel erg mooi op het oog zelf, waar het natuurlijk gewoon voor bedoeld is.

DSC_4251 copyAlle kleuren zijn zowel nat als droog te gebruiken en hebben een super mooi pigment, ook zonder primer of andere oogschaduwbasis. Als je de kleuren nat gebruikt zijn ze nog intenser van kleur, maar ik vind ze persoonlijk droog net iets mooier op de huid liggen. Het zijn allemaal mooie pastel highlight kleurtjes en je moet er wel echt van houden en mee weten te werken. Zelf vind ik oogschaduws als deze erg mooi over het gehele bewegend ooglid met een strakke zwarte of donkerblauwe winged eyeliner. Ik kan niet zeggen of kiezen welke van deze drie mijn favoriete tint is, ik vind ze simpelweg allemaal super gorgeous!

DSC_4254 copy(ik heb de foto jammergenoeg niet in direct zonlicht kunnen maken omdat dat de kleuren erg vervaagde, toch een off sun foto waarop de kleuren en highlighting shimmer wel goed te zien zijn ^^)

De oogschaduws hebben me per stuk €2,89 gekost en bevatten 1,5 gram product. 1,5 gram klinkt als erg weinig maar je doet ontzettend lang met baked oogschaduws door het goede pigment. A little goes a long way!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Essence Me & My Ice Cream Baked Eyeshadows.”

  1. Ik heb nog getwijfeld om deze oogschaduws mee te nemen, maar uiteindelijk heb ik ze toch laten liggen. Ik heb al zoveel lichte kleurtjes voor het bewegend ooglid… Ik vind ze wel echt heel mooi (:

  2. Ik heb deze oogschaduws ook allemaal, ik ben er erg blij mee! Zelf vind ik de collectie erg leuk! De blush vind ik fijn werken en de parels vind ik ook fijn om te gebruiken. Ze lijken erg op de parels van Geurlain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//