Essence Love Letters Highlighter.

Love Poem, de perfecte naam voor deze highlighter. In de poeder zelf staat een mooi gedichtje gedrukt waardoor het bijna zonde is om er met je kwast in te gaan. De nieuwe Essence Love Letters LE draait helemaal om valentijnsdag en dat is te merken ook!

DSC_5909

De highlighter zelf zit weer in een herkenbare Essence verpakking van stevig plastic die makkelijk open te krijgen is zonder dat je je nagels er op breekt. De highlighter zelf heeft een peachy roze kleur met hele fijne shimmertjes wat als een engeltje in je huid blend. De highlighter is erg subtiel maar wel erg pretty. Het geeft een mooie natuurlijke glow zonder dat je een wandelende discobal bent. Zelf heb ik ‘m al uitgebreid gebruikt tijdens een look waar a.s. zondag een video over online komt!

DSC_5910DSC_5911

“Love… bears all things, hopes all things, endures all things… Love never fails.” 

Zelf vind ik het echt een mooi stukje tekst, zeker omdat Roy en ik morgen alweer 9 jaar samen zijn heeft het toch wel iets speciaals.

De highlighter bevat maar liefst 9 gram en kost maar 3,39!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Essence Love Letters Highlighter.”

  1. Mooie highlighter! Heb je die foto’s met die lampen getrokken?! Want hè foto’s zijn erg mooi!

    Vandaag kwam mijn nieuw blog online! Ik zou het leuk vinden als je even zou kijken ( je moet denk ik gewoon op de naam klikken denk ik hah x )

  2. Wauw, deze is wel heel erg mooi, misschien ga ik hem halen =) En de tekst is ook erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//