Essence Love Letters Eyeshadow Palette.

Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours is de naam van dit palette en het deed me meteen denken aan 1 van mijn favoriete series ever: Sex & The City. De echte die-hard fans zullen precies weten wat ik hier mee bedoel dus klaar met het geramble, op naar het palette zelf!

DSC_5899

Zelf vind ik het gewoon een cute palette uit een nog schattigere LE. Het paletje bevat 6 shimmer kleurtjes waaronder 4 pasteltinten en 2 donkerdere tinten die je makkelijk in de crease kunt gebruiken voor een meer smokey look. De pigmentatie van de kleuren is zeker niet slecht, zelfs de lichte kleurtjes vind ik super gezien de super budget prijs die je voor het paletje betaald. Wel is de structuur een beetje zacht en brokkelig dus pas op voor fallout! Gelukkig zijn de kleurtjes wel makkelijk te blenden en is het paletje perfect voor een zachte look tijdens deze romantische tijd van het jaar.

DSC_5898 DSC_5900

In het paletje zit ook nog een dubbelzijdige sponsapplicator maar deze gebruik ik zelf nooit. 6 leuke kleurtjes voor een prijsje van 3,79 vind ik echt niet verkeerd!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence Love Letters Eyeshadow Palette.”

  1. Leuk palletje om mee te beginnen denk ik, zoals voor mn nichtje nu ^_^ niet te gepigmenteerd, doe je niet zo snel iets verkeerd ook haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//