Essence – Liquid Ink 06 Light White Eyeliner.

DSC_1899

Als het om liquid liners gaat is deze onze Fem altijd in de buurt! Vandaag review ik 1 van mijn nieuwste aanwinsten die nog lekker betaalbaar is ook, de Essence Liquid Ink Eyeliner is de kleur 06 Light White. Benieuwd naar swatches en een duidelijke en eerlijke review, lees dan snel verder!

DSC_2428 copy small

De liquid liner is meer een metallic liquid liner dan een “normale” matte liner. Wat ik eigenlijk niet zo erg vind, want een matte wit liquid liner is vaak slecht gepigmenteerd en doen het niet zo voor me. Deze daarentegen is echt een mooierd, kijk die swatches hieronder! Deze zijn zonder primer of basis.

DSC_1900

De liner heeft echt een kwastje als applicator, niet zo’n spons of vilten tip applicator. Met deze kun je dus lekker precies werken, zoals ik ook in de look heb gedaan op de 2e foto. De liner is gepigmenteerd als een malle en is vrijwel met 1 dun laagje dekkend te krijgen. Zelf vind ik het erg gaaf om het te combineren met een zwarte liner maar je kunt deze metallicy witte liner ook zeker los van iets anders gebruiken. Al met al, me likey a LOOOOOT!

De liquid liner is dus zeker een favoriet en kost maar €2,59.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Essence – Liquid Ink 06 Light White Eyeliner.”

  1. Wat een gave look! Ik zou deze zelf niet zo snel uit het schap gepakt hebben omdat ik niet zou weten hoe ik ‘m zou moeten gebruiken. Jouw look is echt heel tof, out-of-the box, I like it!

  2. Jaaaa ik ben fan van deze lijn eyeliners!!
    Alleen deze kleur is niet bij Trekpleister te krijgen haha (zit weer in het tweede schap) :P
    Ik heb al de bruine en grijze. En de bruine is bruin, niet donkerbruin/zwart. Dat vind ik ook een dikke plus! :P

    Ps. mooie look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//