Essence lipstick 31 Glamour Queen.

Weer 1 van mijn favoriete budget lipsticks is deze van Essence; 31 Glamour Queen.

Vergeleken de andere lipstick (01 Frosted) waar ik al eerder een artikeltje over geschreven heb, heeft deze lipstick een erg sterke zoete snoepachtige fruity geur die eigenlijk nog meer aanwezig is dan bij de andere lipstick. Deze geur doet me iets meer denken aan berries en ander zoet fruit. 
De kleur van de lipstick is lastig te beschrijven maar ik ga het voor jullie toch proberen. De kleur ziet er naar mijn mening uit als een rood/aubergine achtige kleur gemixt met kersenrood *het hele donkere paarse rood dus*. Ik denk dat dat de lipstickkleur wel een beetje beschrijft. Het lastige aan de kleur beschrijven is dat hij er iets meer sheer uit ziet op je lippen (en dus iets minder kleur bevat) dan dat hij er gewoon als stick uit ziet. 
De donkere paars-rode kleur is wel een erg classy kleur die vooral met de feestdagen gedragen kan worden. Natuurlijk kun je hem ook de rest van het jaar dragen, maar vooral in de herfst en winter komt hij beter tot zijn recht. 
De lipstick bevat ook een hoop kleine glittertjes, meer een zilver/goude shimmer in bepaald licht, en geeft een look net iets extra’s voor de feestdagen.
Om de verpakking van de lipstick niet te vergeten kan ik kort zijn. Hij ziet er namelijk precies het zelfde uit als de vorige Essence lipstick die ik gereviewed heb (01 Frosted) namelijk een zilverkleurige huls waarvan de dop aan de bovenkant doorzichtig is waardoor je meteen de kleur van de lipstick kunt zien. 
Ook deze lipstick had ik voor de helft van de orginele prijs (maar €1,00). Deze lipstick is dus waarschijnlijk ook niet meer overal verkrijgbaar aangezien deze uit de collectie ging. De lipstick kost orgineel rond de €2,00 en is dus echt een koopje!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Essence lipstick 31 Glamour Queen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//