HEMA moisturizing lipstick #16.

Deze lipstick is echt 1 van mijn favoriete budget lipsticks ooit. Vooral de kleur en het makkelijk creamy aanbrengen ben ik gek op.
Moisturizing lipstick zou er voor moeten zorgen dat de lipstick je lippen niet uitdroogt maar juist voed. Voor mijn gevoel zorgt deze er ook wel voor dat ze niet uitdrogen maar of de lipstick mijn lippen echt voed, dat weet ik niet. Als je erg droge lippen hebt kun je deze lipstick goed gebruiken maar om er zeker van te zijn dat je lippen niet verder uitdrogen moet je veel water drinken. 
De lipstick ziet er net als alle andere HEMA lipsticks netjes uit en zit deze in een glanzend zwarte huls. Deze lipstick heeft wel een iets ander geurtje dan bijvoorbeeld de volumizing lipsticks die ik heb, maar deze geur is niet storend. 
De kleur van #16 is een fel roze kleur met een mooie shimmer in die niet over de top is als je hem draagt. Het is dus een lipstick die je niet alleen met bijzondere gelegenheden kunt dragen, maar ook gewoon door de weeks naar je werk of naar school.
Als je een foutje maakt met deze kleur lipstick is het niet erg moeilijk om dit te corrigeren ondanks dat de kleur best goed gepigmenteerd is. Verder brengt de lipstick lekker creamy aan en kun je als je de lipstick iets te dik hebt aangebracht, dit snel verhelpen door in een tissue te “happen”. 
Bij deze lipstick heb ik persoonlijk niet dat mijn lippen zonder lippotlood gaan “bloeden”. Heb jij dit wel dan kun je het beste een zelfde kleur lipliner gebruiken uit hetzelfde HEMA assortiment. 
Deze lipstick is qua prijs/kwaliteit verhouding zeker wel te doen, deze kost rond de €2,75.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “HEMA moisturizing lipstick #16.”

  1. Dat ziet er echt superleuk uit bij jou, ik draag alleen zelf niet echt lipstick :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//