EOTD 9/12.

 Een mooie paars-roze look voor de komende feestdagen.
Gebruikte producten:
          Catrice Allround Concealer Palette, de lichtste kleur als oogschaduwbasis.
          Onbekend merk oogschaduw in een aubergine/paars-roze kleur.
          HEMA Metallic Eyemousse in 05 Pink.
          Essence kajal pencil in 09 rock star.
          Essence lash & brow gel.
          Chanel inimitable intense mascara.
Als eerste gebruikte ik een heel klein beetje concealer uit het allround concealer palette van Catrice als basis voor mijn oogschaduw. Daarna heb ik de binnenste en buitenste ooghoek plus de crease met de donkere paarse/aubergine kleur oogschaduw (onbekend merk) opgetapped en dit later een beetje naar boven geblend. 
Met de HEMA eyecream heb ik het middelste gedeelte van mijn ooglid licht ingekleurd. Je hebt hier niet veel van nodig aangezien het creamy is en erg goed gepigmenteerd. Ook heb ik met deze eyecream en dun lijntje onder mijn onderste wimperrand aangebracht tot ongeveer 3/4e van het oog. De binnenste ooghoeken heb ik aan de onderste wimperrand vrij gehouden. 
Ik heb daarna een Essence kajal pencil gebruikt om de onderste wimpers en waterlijn te kleuren. (Als je pencil hard is kun je deze wat verwarmen met een aansteker, dan komt de kleur ook makkelijker in je wimpers wil je het daar voor gebruiken.) Ik had gekozen voor een ietwat donkere paarse kleur met een fijne shimmer om het uiteindelijke resultaat iets meer kleurverschil te geven. *anders wordt het geheel super roze*
Om het af te maken heb ik alleen op de bovenste wimpers de Chanel mascara aangebracht en de wenkbrauwen met de gel gevormd om deze iets meer edgy te maken.
Je kunt verder om ook je lippen wat kleur te geven, kiezen voor een nude peachy look, een donkerpaarse lipstick of een mooie lichte roze lipstick of gloss gebruiken. Zorg er voor dat de roze kleur matcht met je oogschaduw, dit geldt ook voor de paarse kleur! 
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “EOTD 9/12.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//