Essence โ€“ Lights Of Orient Lipsticks.

DSC_3724

Steeds meer en meer raak ik ook weer into lipsticks en andere lipproducten. Vorige week kwamen al een aantal artikelen online over de bronzers, highlighter, lakjes en oogschaduw palette van deze mooie Essence Lights Of Orient collectie, maar vandaag is het de beurt aan 2 van de 3 lipsticks die ik scoorde. En meeeennnnn, ik hou er van!

DSC_3750

Zelf heb ik deze lippies gemengd aangebracht op de foto hierboven, en los van elkaar op de swatchfoto onderaan. Ik vind ze gemengd echt to die for, zo pretty! Los van elkaar zie je natuurlijk de echte kleuren super goed, maar mocht je een kleurtje wat minder mooi vinden is het mengen met een andere tint altijd een goede tip om de lipstick toch op te gebruiken!

DSC_3725Zelf heb ik dusย 02 Princess Jasmines Choice, welke en mooie matte maar creamy aanvoelende paarsige bordeaux-ish tint is. En nummer 03 The Sultan’s Daughter die een super mooie warme peachy tint heeft. Beide lipsticks zijn matte qua finish, maar voelen echt super zacht en creamy aan.ย Niks uitdrogen van die lippen!

Ik kan niet anders dan, again, super enthousiast zijn, want los van de pretty kleuren, de goede pigmentatie en hoe zacht ze aanvoelen, zijn ze ook nog eens goed betaalbaar met een prijsje van โ‚ฌ2,59.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Essence โ€“ Lights Of Orient Lipsticks.”

  1. Ik vind ze gemend denk ik ook veel mooier! Goed idee! Ik mag deze maand niks kopen, anders wist ik het wel!

  2. Beauties! Ik dacht ik wacht ff wat swatches af. Mmmmm, morgen boodschappen doen, dan geen chips wel een lipstick ๐Ÿ˜

  3. Gemengd is het super mooi! Wauw, wat een goed idee. Ik had nog nooit bedacht om twee kleuren te mengen, haha. :’) Ik ga snel eens kijken naar deze lipsticks want ze zijn zรณ mooi mat!

  4. Samen zijn ze inderdaad super mooi! Top idee! :) Plakken ze niet? Want ik vind dat veel matte lipsticks een plakkerig gevoel geven…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//