Freedom – Pro Highlight Palette.

DSC_3072Alweer een hele tijd geleden kocht ik dit mooie Freedom Pro Highlight palette voor een euro of 6 a 7 bij het KV. Vandaag dan EINDELIJK het review. Er kwamen de laatste tijd zoveel andere producten tussendoor die voorrang kregen in gepost te worden, dat ik deze beauty bijna zou vergeten!

Benieuwd naar swatches en de hele rambam, lees dan snel verder ;)

DSC_3073

In dit palette zitten maar liefst 6 creamy highlighters en 2 prachtige poeders. Jullie kennen me nu onder hand wel, ik ben nooit zo fan van creamy producten, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. De pigmentatie van de creamy tinten is AMAZING, maar dan ook echt super nice. Ze blenden lekker in de huid, alleen is het wel zo bij mijn gecombineerde huid dat ik een goede primer moet aanbrengen voordat ik met deze aan de slag ga. Anders dwalen ze mijn hele face over gedurende de dag :’)

Ik vind de creamy tinten pretty en goed gevarieerd, vooral koele ondertoon zie ik hier bij terug en dat moet wel echt je ding zijn wil je deze tinten goed kunnen rocken.

DSC_3076

DSC_3079De 2 poeders die je hierboven ziet, OMG ze zijn zo pretty! Vooral de warmere tint (rechts) is voor mij favoriet om los zonder iets anders te dragen in daily life. Zeker nu ik voor mijn doen wat bruiner ben dan normaal, is deze super gorgeous en geeft het een natuurlijke glow. Ook deze poeders zijn net als de creamy highlighters super gepigmenteerd, dus a little goes a very long way! Ze blenden trouwens wel erg fijn en gemakkelijk, dus no worries: zelfs als je haast hebt kun je dit palette makkelijk nog even snel gebruiken.

Al met al, ik hou van dit palette. Het merk test overigens niet op dieren etc, dus dat is voor mij al een HUGE pluspunt. Ook is het met zo’n 7 euro goed betaalbaar. Prima pigment voor een prima prijsje dus :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Freedom – Pro Highlight Palette.”

  1. Ik heb dit palette ook gehad, echt een heel mooi palette alleen veel koele kleuren en dat staat mij dan wat minder. Maar voor de kwaliteit hoef je ‘m zeker niet te laten liggen :)

  2. Die goudkleurige high lighter ziet er inderdaad super mooi uit en zeker voor een zongebruind kleurtje! Wel de moeite om eens te proberen voor die prijs! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//