Essence – Lights Of Orient Highlighter Stick.

DSC_3714

En we gaan weer verder met de Essence Lights Of Orient review marathon ;) Vandaag review ik de pretty highlighter stick, welke ik als highlight addict niet kon laten staan. Normaal gesproken ben ik niet zo enthousiast over creamy producten, maar deze heeft me positief verrast!

DSC_3754

Als eerst wat basic info: Het is dus een creamy stick highlighter welke limited edtion is (op is dus ook echt op) en kostte me €3,99. Een prima en redelijk betaalbaar prijsje voor een mooie highlighter.

De kleur is vrij koel, ondanks dat het een gouden shimmery highlighter is. Maar ik moet zeggen dat ik daar wel blij om ben want het licht een look echt op een mooie manier op zonder streaky te zijn. Zelf breng ik deze highlighter graag aan direct vanuit de stick op de huid, en blend deze met mijn vingers. 

De pigmentatie is amazeballs! A little goes a very long way en dat is maar goed ook want ik wil niet dat deze beauty al te snel op raakt. Ik ben dan geen creamy product lover, maar deze is wonderbaarlijk genoeg echt super fijn :D

Korte recap: Ik hou er van, hij is betaalbaar, goed gepigmenteerd en heeft gewoon een gorgeous glow zonder al te veel gedoe en streperigheid. PUNT ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence – Lights Of Orient Highlighter Stick.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//