Catrice – Velvet Brow Powder Artist.

DSC_2861Wenkbrauw producten zijn ook weer zoiets waar ik erg specifiek en gewoonweg “picky” in ben. Niet elk poedertje of potloodje mag op mijn blonde brows, dus ik was ook erg benieuwd of deze Catrice Velvet Brow Powder Artist iets voor mij zou zijn. Ik was in ieder geval bij de eerste blik al verrast toen ik het dopje er af draaide!

Benieuwd naar mijn review, swatches en ongezouten mening, lees dan snel verder ;)

Okay, als eerst wat basic info: €3,99 en in 3 tinten verkrijgbaar. Het “potloodje” bevat maar een halve gram per stuk, wat ik best weinig vind to be honest. Zelf heb ik 010 en 030, de lichtste en donkerste variant. Aan de andere kant zit trouwens wel een handige spooly.

DSC_2873

Boven: Met de Catrice Velvet Brow Powder Artist in de kleur 030.Β Onder: Met mijn vertrouwde W7 brow pencil en Essence browgel.

DSC_2468 copy small

Ik ben eigenlijk niet zo heel erg enthousiast. De lichtste tint was onzichtbaar op mijn huid en wenkbrauwen, en dat terwijl ik de meest ashy blonde brows ever heb en bijna alle wenkbrauw producten vaak te donker zijn. Ik heb daarom ook meteen 030 er bij gepakt, de donkerste tint. Deze vond ik eigenlijk niet verkeerd qua kleur, wellicht net iets te donker voor mijn smaak, maar wel goed zichtbaar.

Het systeem is ook vrij apart qua applicator. Het is een soort sponsje, waar product in zit. Ik vind het zelf niet erg precies aanbrengen en gebruik ook elke keer een concealer om de randjes netjes te maken. Dat heb ik overigens bij de swatch foto hierboven niet gedaan, dit is gewoon het product right out of the sponge op mijn wenkbrauwen aangebracht.

Het geeft een zacht en ietwat rommelig effect, maar niet heel verkeerd. Ik word er alleen niet echt warm van, eerder wat kouder omdat ik een normaal potloodje veel preciezer en fijner vind werken. Al met al, hij is okay om gewoon eens te proberen. Maar ik vind de inhoud en precies-ness TE minimaal.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Catrice – Velvet Brow Powder Artist.”

  1. Ik wou hem eerst ook kopen maar leek me al dat die niet heel precies zou werken. Blij dat ik hem niet gekocht heb. Ik blijk ook maar gewoon me potloodje ge

  2. Ik begrijp nooit zo goed waarom merken een wenkbrauwen product met zo’n applicator uitbrengen! Hahaha, volgens mij zou het er bij mij echt niet uitzien als ik zoiets zou moeten gebruiken :’).

  3. Ik denk dat ik dit maar beter niet kan kopen. Ik bibber en dan is het zetten van rechte lijnen elke keer al een uitdaging! Of het moet super nieuwe hipe worden πŸ˜‚

  4. Jammer dat het niet perfect was. Heb laatst een ander weknbrauwproduct gekocht van Catrice, een soort stiftje. Dit was helaas ook een miskoop. Er kwam bijna geen kleur vanaf :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//