Essence – Lights Of Orient Blush.

DSC_3805In mijn laatste shoplog konden jullie zien dat ik alsnog in een ander KV filiaal de pretty Essence Lights Of Orient blush heb kunnen scoren. Zo blij als een kind gooide ik ‘m in mijn mandje en probeerde hem thuis meteen uit in een look :)

Benieuwd naar mijn mening en on face try on? Lees dan snel verder!

DSC_3820

Even wat info: De blush is dus uit een limited edition, op is dus ook echt op! Hij kostte me €3,39 Hij bevat een royale hoeveelheid in de pan en heeft 2 pretty tinten: een mauve paarsige tint en een nude peachy kleurtje. Je kunt de blush sowieso gemengd gebruiken maar ook makkelijk los. Ook heb ik de blushkleuren als oogschaduw uitgeprobeerd, en de mauve tint is echt to die for in de crease als transistie kleur :D

De pigmentatie… OH MY DOODLES! Die is ontzettend aanwezig en a little goes a very, very VERY long way. In mijn laatste video had ik de blush ook voor het eerst aangebracht en dat was al snel te veel van het goede ^^’ Goed blenden is dus best belangrijk en let vooral op dat je weinig product per keer op je kwast neemt.

DSC_3819 copy small

Al met al, ik ben pretty much verliefd op deze blush. Ondanks dat ik de kleur zelf wat meer herfstig vind, kan hij ook best deze tijd van het jaar gedragen worden, maar wel met mate.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence – Lights Of Orient Blush.”

  1. Ik kon deze nergens vinden, ze maken te weinig van dit soort kleuren blush :(
    Ik zoek nog steeds n goede vervanger voor de oude Light Burgundy v Catrice.

  2. Wat een mooie blush! Helaas was deze niet te koop bij mijn trekpleister en kruidvat filialen. Erg jammer dat ze dat niet op elkaar afstemmen in heel Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//