Een Passende Strandlook Voor Ieder Figuur.

Ga je dit jaar voor een triangelbikini, monokini of misschien wel een badpak? Dat is helemaal afhankelijk van jouw figuur! Om er fantastisch uit te zien in badkleding is het belangrijk dat je een kleur en model kiest, dat jouw sterke kanten accentueert en hetgeen waar je onzeker over bent verbloemt. Met onderstaande tips vind je moeiteloos een model dat jouw fantastisch staat.

Model per figuur
Het geheim van het kiezen van de juiste bikini is het terug in verhouding brengen van je lichaam. Hiervoor is het belangrijk om te weten wat voor soort figuur je hebt. Wanneer je bijvoorbeeld brede schouders en grote borsten hebt, maar smalle heupen en slanke benen, dan heb je een typisch appel figuur. Om je boven en onderlichaam met elkaar in verhouding te brengen is het de kunst de focus te leggen op je onderlichaam. Zorg voor een goed ondersteunend bovenstukjes en opvallend bikinibroekje met felle print. Omgekeerd van de appel is de peer. Hierbij heb je juist brede heupen en volle benen en billen, maar een smal bovenlichaam. Houd je bikinibroekje in dit geval eenvoudig maar ga juist voor een bovenstukje met veel franje of kleurtjes. Felle kleuren werken ook goed voor een recht figuur. Als je atletisch gebouwd bent, heb je vaak weinig vorm van jezelf. Dit creëer je met drukke printjes en opvallende kleuren.

Verbloemen en accentueren
Natuurlijk is ieder figuur anders en het kan zijn dat je kenmerken hebt van meerdere figuren. Leg in dat geval de focus op wat je graag wilt accentueren om de aandacht af te leiden van de punten die je liever wilt verbloemen. Ben je bijvoorbeeld onzeker over je brede schouders of smalle heupen? Draag dan geen halterbikini. Hiermee leg je namelijk juist het accent op je brede schouders, waardoor deze nog meer opvallen en je heupen nog smaller lijken. Ook grote borsten verbloem je makkelijk door een stevig bovenstukje met een beugel in onopvallende kleur te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een effen bovenstukje, maar kies juist wel voor een opvallend broekje om de aandacht af te leiden. Hetzelfde geldt voor volle bovenbenen en billen. Door juist een opvallend bovenstukje te kiezen, maar een rustig broekje, verleg je de aandacht. Ook een klein buikje is makkelijk weg te werken met een tankini of badpak in donkere kleur.

Kleurkeuze
Ook het kiezen van de juiste kleur is een belangrijk onderdeel bij het uitkiezen van een bikini die bij jou past. Zo kun je badkleding in de kleur wit of geel bijvoorbeeld beter mijden als je van jezelf erg bleek bent. Deze kleuren zorgen er namelijk voor dat je nog bleker lijkt in het zonnetje. Helaas zijn er geen kleuren die een witte huid bruin kunnen laten lijken. Roze en lichtblauw zijn de meest veilige kleuren bij een lichte huid. Als je al een mooie kleur hebt opgebouwd of bent gezegend met een getinte huid, dan staat eigenlijk iedere kleur jou. Om je kleurtje extra te accentueren kies je voor felle neon-achtige kleuren. Ook wit en geel kun je in dat geval juist heel goed hebben.

De juiste accessoires
Als je eenmaal de perfecte bikini op de kop hebt getikt, is je look natuurlijk nog niet compleet. Omdat je niet veel kleding draagt op het strand, maar er natuurlijk toch helemaal fashionable bij wilt lopen, kies je voor een aantal leuke en vooral praktische accessoires. Kies bijvoorbeeld een grote zonnehoed, zodat je gezicht niet verbrandt. Ook een hoesje voor je telefoon is een leuk accessoire om te matchen bij je bikini. Tijdens een dagje strand maak je natuurlijk behoorlijk wat selfies, maar met al dat zand en water in de buurt is een beschadiging snel opgelopen. Hul je Acer Liquid daarom in een waterproof Liquid Zest case. Ben jij zo’n type die maar wat graag series of filmpjes kijkt op het strand en je MacBook met een gedownloadde film meeneemt in je strandtas? Dan kun je die bescherming voor je Air 13 inch misschien nog wel beter gebruiken. Zandkorrels in je toetsenbord is een no-go, dus laten we ons uiterste best doen om dat te voorkomen.

Wat zijn jouw favoriete beach musthaves?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Een Passende Strandlook Voor Ieder Figuur.”

  1. Ik snap het laatste stukje niet helemaal, is het gesponsord of niet? Het past namelijk niet helemaal bij bikini’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//