Essence Get Big Lashes; Volume Boost Mascara.

Een tijdje geleden had ik al de zilveren variant van deze nieuwe Essence mascara’s gereviewd. Deze was eerst mijn perfecte mascara maar droogde snel uit en werd daardoor clumpy wat eindigde in een mascara-drama. Toch durfde ik het aan om deze mascara, de zwarte variant met een ietwat ander borsteltje, uit te proberen. En ik ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb want ik heb nu wel mijn holy grail mascara voor een super budget prijsje gevonden!

Even wat snelle maar toch wel belangrijke info over de mascara: Hij kost €2,29; bevat 12ml; is 6 maanden lang houdbaar. (het beste kun je mascara’s maximaal 3 maanden lang gebruiken i.v.m. hygiëne etc)

Nu de mascara zelf. Deze heeft een super groot borsteltje wat mijn wimpers perfect separeerd. Mascara’s moeten mijn wimpers goed separeren anders vind ik het meteen niets en gaat het de prullenbak in. Clumpy spinnenpootwimpers zijn niet mijn stijl. De mascara droogt snel als je deze hebt aangebracht en ik ga meestal ook maar voor 1 of 2 dunne laagjes. Ik hou mijn wimpers graag natuurlijk en zoals ze zijn!

De mascara beloofd veel volume te geven. Dit doet hij opzich wel maar niet super opvallend veel meer dan een andere mascara van bijvoorbeeld Rimmel of Maybelline. 1 laagje mascara geeft ietsjes volume voor een natuurlijk effect, 2 laagjes geeft al een berg mee volume, vooral bij de wimperrand. Voor mijn wimpers en mijn smaak doet deze mascara precies genoeg om ze hun natuurlijke lengte en volume te geven die je niet ziet zonder mascara (ik heb erg blonde wimperpuntjes >.<).

Al met al, voor mij is het DE nummer 1 mascara op dit moment en ik raad hem zeker aan als je zelf ook lichte en ietwat dunne wimpers hebt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Essence Get Big Lashes; Volume Boost Mascara.”

  1. Geloof dat m’n comment niet gelukt is. Ik vind het een heeeel leuke verpakking voor Essence en het resultaat is prachtig, net mijn holy grail mascara false lash effect van max factor, en dat toch voor een mini-prijsje! Mss moet ik deze ook eens meenemen als ik door m’n voorraad heen ben :)

  2. Oh ik ben heel blij dat ik dit lees! Ik moet namelijk nodig een nieuwe mascara. (Ik heb mijne al veel langer dan drie maanden en eerlijk gezegd begint hij een beetje raar te ruiken, jakkie) Maar ik had echt een zin om iets duurs te kopen. Dus dit is super! :D

  3. Ik vind je site niet echt up to date. deze mascara’s zijn al heel lang uit. waarom schrijf je nu pas een review?

    1. Omdat je mascara’s niet grondig kan testen in een paar dagen of weekjes. Daar gaat veel tijd in zitten en ik geef liever een goed en duidelijk beeld van een product dan een snelle review van 1 dagje uitproberen. Daarnaast zijn deze mascara’s nogsteeds verkrijgbaar dus dit review is zeker niet “te laat” of wat dan ook. ;)

  4. Die mascara lijkt me beter dan ik dacht! Misschien dat ik m zelf ook ga halen =)

  5. Wat een mooie mascara! Ik wist niet dat Essence zo’n goede mascara’s had. Ik zweer al een hele tijd bij Maxfactor, maar misschien moet ik toch maar eens een kijkje gaan nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//