H&M Eyeshadow Palette; Minnie Kisses.

Maastricht, how I love you… Toen ik begin mei een dagje naar Maastricht was met mijn moeder had ik in een H&M beauty shop o.a. dit oogschaduw paletje gekocht. (Waar ik woon hebben we geen beauty afdeling bij/in de H&M. Jammer genoeg niet want ik zou dan zeker weten maandelijks vaste klant zijn!)

Ik stond echt verbaast toen ik dit paletje voor de eerste keer randomly op mijn arm swatchte! Wat een kleur, pigmentatie en shimmer! Het was letterlijk liefde op het eerste gezicht voor mij met die paletje.

Het paletje, geinspireerd en gebaseerd op Minnie Mouse (Disney) bevat in totaal 7 kleurtjes die makkelijk los of in combinatie met elkaar te gebruiken zijn. Het bevat de volgende kleuren; licht roze, licht grijs, goud, felroze, creamy wit, taupe bruin en royal paars. De structuur is lekker zacht, soms een beetje te zacht waardoor je wat fall out kunt krijgen maar ik vind dat best meevallen. De kleuren blenden ontzettend fijn met elkaar (wat wil je nog meer!) en de prijs viel daarnaast ook ontzettend mee. Voor €4,95 (super budgetproof voor maar liefst 7 kleuren) had ik dit paletje alweer in mijn mandje gedumpt naast een aantal lakjes en meer.

Het enige minpuntje wat ik kan bedenken aan dit paletje is dat het een klein beetje spray on glitter heeft wat niet zo veel terug komt in de oogschaduw zelf. Aan de ene kant is het een minpunt maar aan de andere kant maakt het de oogschaduws wat meer draagbaar en minder “discobal-glitters-in-your-face”.

Al met al, ik heb mijn nieuwe liefde voor deze lente en zomer gevonden!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “H&M Eyeshadow Palette; Minnie Kisses.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//