Essence Gel Eyeliner 01 Midnight In Paris.

Een lange tijd geleden alweer kocht ik deze gelliner van Essence. Om heel eerlijk te zijn had ik er niet erg hoge verwachtingen van maar om een aantal redenen heeft deze liner me toch goed verrast!

Ten eerste vind ik de verpakking wel fijn, niet te groot en niet te klein en het is makkelijk open en dicht te krijgen. Jammer genoeg moet je wel een apart eyeliner kwastje kopen, het zou leuk geweest zijn als deze bij de liner verpakt zou zitten of iets dergelijks. Toevallig had ik wel een aantal liner kwastjes dus was dat sowieso geen probleem. 

Er zit zo’n 3ml in elk potje. Dat klink weinig maar je hebt ook maar erg weinig product nodig per keer. De gel liner zelf is erg zacht in gebruik en je hebt al snel te veel product aan je kwast. Dit is ook het enige nadeeltje wat ik aan deze liner heb kunnen vinden. 
De liner zelf is wel erg goed gepigmenteerd en waterproof. Dit zorgt er wel voor dat je iets meer moet boenen om de liner weer van je ogen af te krijgen maar goed, dat is the price of beauty zullen we maar zeggen.
 (Ik had de liner o.a. voor deze shoot gebruikt, voor het Photo Of The Week artikel klik HIER!)

De liner heeft me toendertijd maar €2,99 gekost (echt een koopje dus!) en gaat zo’n half jaar lang goed mee mits je er met schone kwasten in gaat!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence Gel Eyeliner 01 Midnight In Paris.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//