BornPrettyStore Shimmer Polishes.

Een tijdje geleden alweer had ik een aantal shimmer polishes besteld op bornprettystore.com . Voor $4.15 per stuk wat ongeveer €3,00 is kocht ik de volgende 3 lakjes.

#22 is een erg mooie felle roze lak met veel maar dan ook echt veel shimmer! Ook zitten er een hoop zilverkleurige fijne deeltjes in die deze lak best speciaal maken maar vooral ook erg mooi om te zien in zonlicht.
#02 bevat net als de andere ook erg veel shimmer, alleen is dit een aqua blauwe tint. Ook erg mooi en vooral ook draagbaar naar veel gelegenheden.
#07 is een lila kleur die me eigenlijk wat tegenviel. Toen ik de foto op de site zelf zag was de kleur veel feller dan wat ik uiteindelijk gekregen heb. Deze tint lijkt eerder zilver/grijs dan lila en dat vind ik wel jammer. Pas als je echt dicht op het flesje kijkt zie je een vleugje lila.
Over het algemeen ben ik erg blij en tevreden over deze lakjes, afgezien dan van de lila lak die niet zo goed gepigmenteerd is, om het zo maar even te noemen. Afgezien van dat vind ik ze allemaal wel erg apart en dekken ze ook ontzettend goed. Binnen 1 laag had ik alles al netjes en egaal. Zeker een aanrader dus als je net als ik niet veel tijd hebt om je nagels te doen, zeker niet als je meerdere lagen moet aanbrengen wat weer voor een ellenlange droogtijd zorgt. 

Ook blijft de lang erg goed zitten, ook zonder extra topcoat!
Er zijn nog veel meer verschillende kleuren te krijgen op de site, ik ga zeker weten nog een aantal andere bestellen bij een volgende BPS bestelling!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “BornPrettyStore Shimmer Polishes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//