Wereld Dierendag 2011.

Vandaag is de dag dat je je huisdier of welk dier dan ook eens goed mag verwennen. Maar vandaag is ook de dag dat ik altijd even stil sta bij dieren die het minder goed hebben dan bijvoorbeeld mijn twee katten hier thuis. Over dieren waar dierproeven op worden gedaan, dieren die onnodig lijden voor de mens.
 femketje© met Timmi
Dit is ook de perfecte dag om nog eens een extra close look aan je stash te geven. Is alles wat je hebt dierproef vrij of hou je daar sowieso geen rekening mee? Kan het je niets schelen of denk je er gewoonweg niet bij na voordat je een product koopt?
Ik wil het zelf altijd graag weten als er getest is op dieren voordat ik een product koop en als er op dieren getest is, negeer ik dat merk of product totaal. Ik zal nooit dierenleed of dierproeven steunen, hoe mooi een product of merk ook kan zijn, ik doe het niet.
 En femketje© met Tjappi
Geef om dieren, want zij hebben net als ons ook gevoel, karakter en een eigen willetje alleen hebben zij niet de stem en woorden om het ons te vertellen!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Wereld Dierendag 2011.”

 1. Wauww erg mooie foto's! Zelf heb ik denk ik amper make up dat op dieren getest is.

 2. Wat een leuke post. Eigenijk gek dat dierendag maar één dag per jaar is. Dieren verdienen toch elke dag aandacht :)

 3. hele lieve foto's!
  ik probeer er heel erg op te letten dat ik dierproefvrij koop, Helaas vind ik het vaak nogal onduidelijk. Ook zijn er van die bedrijven waar ik echt over twijfel of ik het nou wel of niet goed vind. (bijv de bodyshop, zelf wel dierproefvrij maar eignelijk vallen ze onder lóreal die weer wel dierproeven doet.)

  op dit moment heb ik in mijn stash zeker nog wel wat producten die op dieren getest zijn. (vooral nagellak) ik maak deze producten nog wel gewoon op, maar koop zeker geen nieuwe.

 4. heeee, ik ben het helemaal met je eens.
  goede blog heb je!
  ik ga je zeker volgen :)
  xxxx

 5. Mooi geschreven en ja op deze dag denk ik ook aan de dieren die het minder goed hebben :( Echt wel erg hoe vaak er dieren worden mishandeld …

  Mooie foto's van jij en je kat! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//