Essence Fruity LE Polishes.

Over deze vrolijke zomerse LE van Essence waren de meningen erg verdeeld. De een vond het super cute (zoals ik ook trouwens!) en de ander vond het kinderlijk en best tegenvallen. Zelf heb ik zowat de hele LE meegenomen, eigenlijk alles behalve de fimo cane slices, daar heb ik er zelf al zo ontzettend veel van dat ik die niet meer miste in mijn stash. Vandaag dan het eerste review over de lakjes van deze LE.

De namen van de lakjes stonden awkward genoeg niet op de potjes zelf maar ik had ze zo in een persbericht teruggevonden.

Als eerste 01 Banana Joe; dit lakje vond ik zelf wel wat tegenvallen maar de kleur is echt te perfect pastel voor woorden. Het is echt een banaangeel kleurtje met veel shimmer in. Wel dekte dit lakje niet super, na 3 laagjes zag je mijn natuurlijke tips er nog wat door heen.

02 Peach Beauty is net als Banana Joe niet super dekkend. Deze lak heeft een creamy licht oranje peachy tint en dekt ook in pas een laagje of 3 a 4.

03 Very Cherry is echt een favoriet! Het is een creamy licht roze/peachy tint met paarsige fuchsiaroze glitters in. Ook dit lakje dekte bij mij pas met 3 laagjes.

04 One Kiwi A Day maakt me echt vrolijk. De lak heeft een creamy licht groene tint met daarin donkerblauwe/groene glitters. Om dit lakje dekkend te krijgen waren ook weer 3 laagjes nodig.

Als laatste 05 Mashed Berries, weer een favoriet. Een mooie creamy berry roze lak met paarsige fuchsiaroze glitters. En again, 3 laagjes waren nodig!

Ik vind het wel jammer dat de lakjes best veel tijd in beslag nemen om aan te brengen en te drogen. Ik had bij elk lakje sowieso 3 laagjes nodig. Misschien moet ik wat dikkere lagen aanbrengen om hem sneller dekkend te krijgen maar dat betekend wel dat je dan erg lang moet wachten voordat de lak droog en uitgehard is.

Afgezien van dat vind ik ze super! Ze hebben me ook maar €1,79 per lakje gekost (of eigenlijk maar de helft i.v.m. de kruidvat 1+1 actie op alle make-up).

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence Fruity LE Polishes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//