Catrice Million Styles Effect Topcoat 07 + 08.

Een paar weken geleden hebben jullie al reviewartikelen voorbij zien komen over de eerste 6 topcoat. Klik HIER, HIER en HIER voor die artikelen. Vandaag is het de beurt aan de laatste twee topcoats 07 en 08.

Als eerste 07 ¿Holo Qué Tal?!. Deze topcoat is niet 1 van mijn favorieten in deze LE maar toch is deze erg pretty over donkere lakjes. De lak zou holografisch moeten zijn, zelf vind ik dit een beetje tegenvallen maar bevat de topcoat wel prachtige paarse shimmer. De basislak is gewoon doorzichtig waardoor je de lak waar je de topcoat op doet gewoon blijft zien.

08 Have An Ice Day is toch echt mijn nummer 1 als ik naar de gehele LE kijk. Het lakje lijkt op de Essence Hello Holo lak alleen heeft deze wat minder grove multicoloured en holografische glitters. De topcoat heeft een blanke basislak en zoals ik net al zei prachtige holografische glitters. Dit lakje is mooi over elke kleur lak en geeft mij altijd een feestelijk gevoel.

Beide lakjes hebben een fijn kwastje en ook een fijn prijsje van maar €2,99 per stuk. In  elk potje zit maar liefst 10ml lak waar je echt een eeuwigheid mee doet.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice Million Styles Effect Topcoat 07 + 08.”

  1. Ik lees je artikels elke dag maar ik vergeet altijd een reactie achter te laten. Of ik ben gewoon lui. :$
    Have an Ice Day heb ik ook, en door dit artikel heb ik mijn nagels gelakt met zwart en dan die topcoat erover net als op jou foto.
    Is echt een super mooie combinatie!
    Ik droeg nooit zwart maar nu ga ik het zeker vaker doen! :D

  2. oh wauw, ziet er goed uit! ik heb alleen 1 MSE topcoat (de blauwe), vind hem prachtig, maar gebruik hem eigenlijk niet zo veel :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//