Essence – Forbidden Volume Mascara.

DSC_2652Een tijdje terug dacht ik: I NEED a new mascara! Niet dat dat echt zo was, maar ik had best wel wat moois gezien en gelezen over deze mascara, dat ik ‘m ook graag wilde proberen op mijn wimpertjes. Benieuwd naar foto’s en mijn ongezouten mening, lees dan snel verder :D

DSC_1953 copy small

Even wat basic info over de mascara: Hij heeft een simpele zwarte huls met rode details, hij valt op zich wel lekker op in het schap. Hij heeft een vrij klassiek borsteltje met haartjes, geen rubber of ander gedoe dus: just what I like :) Ook heeft hij een fijn prijsje van €2,99.

DSC_2653

An sich is het een vrij vloeibare mascara, waar ik persoonlijk wel van hou want met zulke substanties kun je het effect altijd mooi opbouwen zonder klontjes en andere enge fratsen. Zelf vind ik deze het mooist met 2 laagjes zoals ook op de swatch foto’s aangebracht is. 1 laagje kan ook, maar geeft een nog net iets TE natuurlijk effect naar mijn smaak en mening.

DSC_1958 copy small

De mascara geeft wel wat meer volume, maar echt super duper veel meer niet. Ook geeft hij mooi lengte en separeert hij de wimpers ook nog eens redelijk. Een prima mascara’tje voor een fijn prijsje. Wel wat vloeibaarder dan een andere regular mascara maar dat is een kwestie van wennen en opbouwen. Naar mate het langer gebruiken pak ik ‘m steeds vaker!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? ;)

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

35 thoughts on “Essence – Forbidden Volume Mascara.”

  1. Thanks :D Ik vond ‘m in het begin wel een beetje wennen, heb lange tijd een mascara gebruikt met een smal borsteltje dus dan lijkt deze ineens HUGE te zijn haha ;)

  1. Dankjewel :D Jaaaa Chanel heeft ook hele fijne mascara’s maar oh my lord, daar wordt mijn portemonnee zo ongelukkig van :’)

 1. Ik kon er maar niet aan wennen, na paar keer gebruikt te hebben weggegooid 🙊 Vind het resultaat bij jou wel erg mooi! Zelf ben ik fan van essence falshe & princess lashes mascara, beide superfijn!

 2. Wauw wat heb je prachtige nagels en wat een mooi effect geeft deze mascara. Ik denk dat ik deze ook even ga halen hihi.

 3. Ik vind de mascara zelf helemaal niet zo fijn, maar wauw.. jouw wimpers. Volgens mij heb je van jezelf al hele mooie volle lange wimpers. Ik ben jaloeeeeeers!

  1. Ja die zijn ook altijd fijn, maar bij deze heb ik niet zo heel erg het gevoel bij het gebruik dat het een echt harig borsteltje is (ondanks dat dat wel gewoon zo is):3

 4. Ooh die ziet er fijn uit!
  Is ie een beetje vergelijkbaar met de Essence I love Extreme (de roze variant) te vergelijken? Als je die dan weleens hebt gebruikt. Dat is op dit moment m’n favoriet.

  1. Ik vind ze zelf niet op elkaar lijken, die roze is bij mij ook lang favoriet geweest, maar is wat droger qua substantie dan deze :)

 5. Voor dat bedrag is het zeker een goede mascara! Mocht ik ooit eens mascara nodig hebben dan houd ik hem wel in gedachten ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//