Essence Floral Grunge Blush 01 Be Flowerful.

Naast de lakjes die ik al eerder reviewed, was ik pretty curious naar de Essence Floral Grunge blush. Toen ik hem in m’n mandje smeet en naar de kassa rende had ik het idee dat het een matte blush was maar toen ik thuis kwam om ‘m te reviewen en fotograferen in het lente zonnetje kwam ik er achter dat er een lichte shimmer in zat. Alleen maar mooier naar mijn mening want ik hou wel van shimmery blushes!

DSC_2814 copy DSC_2815 copy Mocht je niet van shimmer houden, no worries want echt shimmery is het niet. Er zit zomaar een fijn shimmertje in wat alleen maar een mooi glow geeft en je er gelukkig niet uit laat zien als een ontplofte discobal. De kleur zelf is echt super pretty koraal en oh my doodles, wat een goede pigmentatie! De structuur is zacht en een klein beetje poederig maar dat vind ik zelf wel fijn werken met het blenden van de kleur. Door de super pigmentatie moet ik echt goed blenden op mijn bleke huidje en a little really goes a very long way als je het mij vraagt. De kleur is voor zowat iedereen draagbaar, of je nu zo wit bent als een A4’tje zoals ik of wanneer je een gorgeous black beauty bent, de kleur staat mooi en fris.

DSC_2816 copy

De blush bevat 5gram product voor een klein en super budgetproof prijsje van €2,59. Het enige minpuntje wat ik heb kunnen vinden aan de blush is de duffe geur die er aan hangt. Gelukkig heb ik hier geen last van als ik de blush draag maar het viel me best op toen ik de blush ging testen. Ben je zelf nog opzoek naar een felle maar fris ogende blush die perfect is voor de lente en zomer: ren dan naar het Kruidvat (of Trekpleister) want het is *jammergenoeg* een tijdelijke Limited Edtion blush.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Daarnaast maak je ook tot en met 1 mei kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence Floral Grunge Blush 01 Be Flowerful.”

  1. Wauw, prachtige blush! Jammer dat ie een beetje raar ruikt, maar gelukkig ruik je het niet als je hem draagt!

  2. Wat een mooie kleur! Doet me erg denken aan mijn Melba blush van MAC. Misschien is dit een mooie dupe ervan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//