EOTD 11/4; Matte Rainbow.

EOTD 11aprilVoor 1 keertje geen zwarte liquid liner gebruikt *omdat ik het bijna altijd gebruik*, maar ik mis het stiekem toch wel een klein beetje in deze look (liquid winged liner addict speaking). :3 En hierboven zie je dus ook meteen de reden waarom ik bijna nooit mascara in mijn onderste wimpers doe: ze zijn te lang en gaan door mascara erg warrig en door elkaar zitten >.<

Gebruikte producten:
– ELF primer.
– Sleek Ultra matts palette (brights).
– Gosh trio Tropic Fever.
– Essence I love Extreme crazy volume mascara.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Daarnaast maak je ook tot en met 1 mei kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “EOTD 11/4; Matte Rainbow.”

  1. Haha ik ken het gevoel ik ben mezelf ook aan het aan leren om niet elke dag meer een eyeliner te dragen voor de afwisseling. Maar mis hem dan ook. Ik vind de look heel mooi zo ook zonder eyeliner en met mascara op de onderste wimpers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//