Essence Fantasia Metallic Eyeliners.

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gelezen in de vorige artikels over deze collectie, ben ik helemaal in love met zowat alle producten. Al eerder reviewde ik de lakjes, highlighter en oogschaduws maar vandaag is het de beurt aan de laatste twee producten die ik gescoord heb van deze collectie.

DSC_1890 copy DSC_1891 copy De metallic liners zijn super mooi gepigmenteerd en super zacht in gebruik. Vaak heb ik met oogpotloden dat ze erg hard zijn en niet snel een goed gepigmenteerd resultaat geven maar bij deze liners ben je met een paar seconden klaar om te gaan. Als eerste de kleur 01 Not Ivory But Ebony wat een donkergrijze, bijna antraciet kleur is wanneer je deze opbouwt. Deze tint vind ik zelf echt super mooi in het najaar en gebruik hem dan ook graag op mijn waterlijn of als winged eyeliner tegen mijn bovenste wimperrand. Toch combineer ik ook graag de paarse variant samen met deze donkergrijze. De paarse kleur heet ook heel toepasselijk 02 Elves Like Lilac. Echt lila is het oogpotlood niet, het is meer een royal paarse tint met *again* een awesome mooie pigmentatie en zachte structuur.

DSC_1892 copy

De donkergrijze tint komt wat lichter over op de foto omdat de kleur hier nog niet opgebouwt was!

Voor mij zijn de kleuren en de zachte structuur echt een pluspunt, ik ben gek op paars en die donkergrijze tint is makkelijk met veel te combineren. De draag-houdbaarheid is daarnaast ook ontzettend goed. Ik heb de potloden al meerdere keren op lange werkdagen gedragen en aan het einde van de dag zit de liner nogsteeds goed op dezelfde plek. De oogpotloden hebben trouwens niet een super opvallende metallic finish maar hoe meer je de kleur opbouwt hoe duidelijker het metallic effect wordt. Ben je dus niet zo fan van metallic producten dan kun je deze alsnog subtiel gebruiken in je dagelijkse ooglook!

De potloodjes kostten me €1,89 per stuk en bevatten 1,4 gram per potloodje wat een jaar lang goed houdbaar is.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winacties? Je kunt een awesome skull ring en skull armband winnen & €25 xmas-shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence Fantasia Metallic Eyeliners.”

  1. Hmm deze spreken mij niet zo heel erg aan, de rest van de fantasia collectie vind ik prachtig bijvoorbeeld de blush!
    Jammer genoeg is die bij ons al uitverkocht:(

  2. Heb ze vandaag zien liggen, maar heb ze toch niet meegenomen. De potloden trokken mij niet zo. Verder heb ik alleen het paarse lakje uit de collectie gekocht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//