Essence Colour3 Polish 06 Ticket To The Show.

Het laatste lakje van de colour3 collectie die nu alweer een tijdje in het vaste Essence assortiment te krijgen is voor een fijn prijsje van €2,79 per stuk. Al eerder heb ik de overige 5 duo lakjes gereviewd. Klik HIER, HIER, HIER, HIER en HIER om die reviews met foto’s te lezen en bekijken!

Aan de ene kant van deze duo lak zit een volle en creamy zwarte lak, Ticket To The Show genaamd.  Deze lak komt op mij een beetje over als I Wear My Sunglasses At Night van Catrice, die een soort zelfde gekleurde shimmer bevat. Wel erg mooi overigens! Dit lakje is naar mijn mening ook prachtig om zonder de topcoat te gebruiken. De lak dekt ook erg snel, 1 laagje is al genoeg!

De topcoat bij deze duo lak heet Front Row Or Backstage en doet me ook aan een ander lakje denken namelijk aan de Essence Vampire’s Love LE 01 Gold Olf Buffy. De shimmer in beide lakjes komen ook erg overeen en ook een lakje van MNY in mijn stash lijkt er een beetje op. Deze topcoat is overigens wel wat meer sheer maar wel dekkend te krijgen met een laagje of 3.

Ik vind ze echt super in combinatie maar zoals ik al eerder zei zien ze er los van elkaar ook erg mooi uit.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence Colour3 Polish 06 Ticket To The Show.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//