BM Beauty Blusher Velvet Dawn.

Weer eens een productreview van een item uit de Glossybox van maart 2012. Wat trouwens 1 van de beste boxen tot nu toe was (naar mijn mening). Dit keer gaat het over de BM Beauty Blusher in de kleur Velvet Dawn. Het is jammer genoeg geen fullsize dit keer maar een sample size van 1gram. Een fullsize van 4gram kost €9,60.

Het was maar goed dat er op stond dat het een blush was want gezien de zachte structuur had ik hem zo als oogschaduw gebruikt! Het is ook een minirale blush, wat ik zelf wel altijd prettig vind werken. Ook is het een losse poeder en het nadeel is dat het in zo’n klein potje zit dat je er bijna niet bij kan. Waarschijnlijk ga ik deze ook depotten naar een groter potje waar je makkelijker met een wat grotere blush kwast in kan.

De kleur zelf is best mooi maar wel wat te donker voor mijn smaak en lichte gezichtshuid op dit moment. Het is een peachy roze tint en blend erg makkelijk en goed. De kleur bevat een mooie shimmer en ziet er verder erg mooi uit. (update: Ik ben vergeten een fullface foto te maken dus vandaag alleen even een swatch op mijn hand)

Of ik voor bijna een tientje deze kleur fullsize zou kopen? Nee, maar ik ben wel erg te spreken over de structuur en pigmentatie, misschien dat ik een fullsize in een andere lichtere kleur wel zou aan schaffen.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “BM Beauty Blusher Velvet Dawn.”

  1. Ik had deze kleur ook in mijn box, alleen voor mij is hij eigenlijk nét iets te donker. Als ik mijn kwast echt extreem afklop en een supersuperdun laagje aanbreng dan kan het wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//