Essence Colour & Go 86 + 87.

Deze kleine Essence colour&go lakjes zijn altijd favoriet. Het lijkt zelfs steeds beter te worden qua textuur en dekking van de lakjes. Laatst nam ik een aantal lakjes uit het vernieuwde assortiment mee, o.a. deze twee paarse tinten.

86 A Lovely Secret is echt een favoriet sinds ik hem de eerste keer op mijn nagels deed. Het is een gritty lavendel tint met paarse shimmer in. Echt een perfecte pastel en lente achtige tint! De lak droogt super snel en dekt ook nog eens binnen maar 2 laagjes.

87 Passion For Fashion is een andere favoriet (ik ben gewoon echt gek op paars). Dit lakje is een creamy lak met een erg diep paarse tint. Ook dit lakje droogt snel en dekt in 2 laagjes.

Zoals ik al eerder zei merk ik dat de kwaliteit verbeterd is en dat daarom de meeste colour&go lakjes ook een stuk sneller dekken dan eerst. Voor de prijs van deze lakjes hoef je ze zeker niet te laten staan. Ze kosten €1,29 per stuk voor 5ml lak per potje. Dat klinkt als erg weinig maar zeg nu zelf, heb jij ooit al je nagellak potjes opgemaakt als een stash hebt met een grote als de mijne? ^^

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Colour & Go 86 + 87.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//