Catrice 060 I Love Champagne.

Laatst vernieuwde Catrice haar complete assortiment weer en moest er ruimte gemaakt worden voor nieuwe producten. Een hoop standaard vaste producten gingen er uit en zo ook deze mono oogschaduw die normaal zo’n €2,79 kosten (geloof ik). Voor deze mono heb ik uiteindelijk maar €1 betaald en ik moet vertellen dat ik er erg verrast door ben!

De mono bevat 2 gram product, dat lijkt weinig maar ik heb nog nooit een hele mono van Catrice opgemaakt dus je doet er echt lang mee. De mono is twee jaar lang houdbaar mits je er met schone kwasten of vingers in gaat.

De oogschaduw is niet super gepigmenteerd maar ook zeker niet slecht. Dat hij iets minder goed gepigmenteerd was vond ik eerlijk gezegt ook niet nodig. Ik gebruik deze oogschaduw vooral als highlighter of ik breng hem over mijn gehele ooglid aan voor een rustige en natuurlijke look met een pretty shimmer. Wel is de oogschaduw een beetje brokkelig, pas dus op voor fallout en duik er niet al te hard met je kwast in.

Ik vind het echt een super mono, lekker simpel maar toch mooi en natuurlijk. Een champagne tint met gouden shimmer kan elke look net dat ene speciale geven door het te gebruiken als bijvoorbeeld highlight.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Catrice 060 I Love Champagne.”

  1. Mooi kleurtje, wat een leuke layout trouwens. Het enige irritante is dat wanneer ik een comment plaats of mijn gegevens in wil voeren, het lettertype zo licht is dat ik het niet kan lezen!

  2. Oeh volgens mij zag ik deze laatst in een opruimbak liggen inderdaad. Jammer dat ik hem toe niet heb meegenomen ;) !!

    Heb je ook weer toegevoegd op Bloglovin trouwens!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//