Essence Circus, Circus Double Polishes.

Toen het persbericht een tijd geleden uit kwam over deze LE was ik op slag verliefd op de double polishes. Jammer genoeg kwamen hier in Nederland niet alle vier de lakjes uit, toch heb ik de overige drie weten te scoren. En maar net op tijd ook want het schap was al goed leeggeplunderd toen ik er uiteindelijk eens langs liep!

01 My Sparling Acrobat is een erg goed gepigmenteerde zwarte lak die binnen 1 laagje dekkend is met aan de andere kant een mooie gouden glitter lak met vierkante grove glitters en gouden fijne glittertjes.

03 Applause, Applause is ook erg goed gepigmenteerd en dekkend te krijgen binnen 1 laagje felle rode lak met aan de andere kant een glitterlak met grove vierkante rode glitters maar ook een hoop fijne glittertjes.

04 Cotton Candy, mijn favoriet van de drie die ik heb, is een fuchsia roze/paarse lak die ook ontzettend goed gepigmenteerd is en super snel dekt met aan de andere kant een zelfe soort kleur paarsige fijne glitters.

Over het algemeen ben ik echt super tevreden over deze lakjes. Elke double polish heeft dus twee kleuren lak die per kant 4ml lak bevatten. Dat betekend dat je dus per double polish 8ml lak hebt voor een prijsje van maar €2,79!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence Circus, Circus Double Polishes.”

  1. ik heb alleen die cotton candy en ben er ook erg blij mee. vind die heel erg mooi

  2. Bij ons ging de collectie ook super snel, maar ik heb Cotton Candy nog weten te bemachtigen! Ik ben er zo blij mee <3

  3. ik vind die zwarte zo ontzettend mooi, jammer genoeg waren ze bij ons al meteen weg..

  4. Oh wauw! Prachtige lakjes zeg! Ik heb ze niet zien liggen in de winkel misschien omdat ze zo snel uitverkocht zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//