Femketje’s Favourites: Glitter Lakjes.

Ola lieve lezers!

Dit keer in Femketje’s Favourites mijn favoriete glitterlakjes van de afgelopen tijd. Dit artikel wordt meer een kijk dan lees artikel, want de lakjes zelf spreken meer voor zich dan dat ik ze zou kunnen beschrijven.

Als eerste de holografische Essence 03 Hello Holo. Daarna drie van mijn favoriete chunky glitterlakjes ooit, alle drie van de Essence colour&go lijn; 67 make it golden, 72 time for romance en 78 blue addicted.
Als laatste een redelijk onbekend merk genaamd La Femme glitter polish. Deze heeft jammer genoeg geen naam maar alleen een nummer; 2.

Tot zo ver mijn favoriete glitterlakjes van de afgelopen tijd. Natuurlijk zijn er nog veel meer glitterlakjes, ook in mijn eigen stash, maar deze 5 heb ik de laatste tijd het meest gebruikt met de feestdagen e.d.

Wat zijn jullie favoriete glitterlakjes?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Femketje’s Favourites: Glitter Lakjes.”

  1. Mooie lakjes! Die rode heb ik ook, ontzettend veel complimentjes over gekregen;)

  2. hele mooie lakjes!

    circus confetti van essence is mijn favo glitter denk ik, of teenage dream van opi.

  3. Mooie lakjes, mijn favorieten zijn die van essence die jij ook heb en de rainbow connection van OPI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//