Koh Essential Hand Nourisher.

In de december Glossybox zat onderandere deze fijne handcreme van Koh. Ik ben zelf niet echt van de handverzorging, simpelweg omdat ik er vaak geen tijd of zin in heb om de creme te laten intrekken etc. etc. als ik met mijn handen of nagels bezig ben.

Deze handcreme is daarom erg geschikt voor mensen die niet alle tijd van de wereld hebben. De creme heeft een licht kleurtje en voelt er zacht aan. De creme trekt ontzettend snel in en heeft een lekker fris geurtje die je wel eventjes aan je handen blijft ruiken.

De creme is voor alle leeftijden en is voor mijn drogere huis in de herfst en winter perfect! Ook is het formaat erg handig, niet te groot en zeker niet te klein, handig om snel in je handtas te gooien om overal mee naar toe te nemen!

Ik heb een sample size ontvangen van 15ml maar de full size kost €19,95 voor 50ml.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Koh Essential Hand Nourisher.”

  1. Eén van de beste handcremes die afgelopen 10 jaar op de markt is gekomen, zeker voor dat geld.

  2. Ik heb die ook! Maar dan de full size de plaatselijke parfurmerie deelde ze uit met het 100 jarige bestaan van Koh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//